29 / 07 / 2024

Derince Meydanı değişiyormu

Derince Meydanı değişiyormu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Şelale Projesi’nin hazırlıklarının sona ermesinin ardından ilçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için düğmeye bastı.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Tokat Erbaa'nın çehresi değişecek!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bölgede önemli bir merkez olmasını planlanan ilçenin Cumhuriyet Meydanı ile çehresinin değiştiğini dile getirdi. 

Ümraniye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Şanlıurfa Birecik Kalesi'nin çehresi değişiyor!

Turizm şehri olma yolunda önemli adımlar atan Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, asırlara meydan okuyan Birecik Kalesinin çehresi değişiyor.

Akıncı Üssü'nün adı değiştirildi!

15 Temmuz darbe girişiminin ana üssü olan Ankara’da Kazan İlçesi sınırlarındaki 'Akıncı' 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nın adı, Hava Kuvvetleri tarafından değiştirildi. Üs, 'meydan komutanlığı' seviyesine düşürülürken Akıncı adının yerini 1995’e kadar kullanılan 'Mürted' aldı.

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Ankara Kızılay Meydanı'nın adı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Kızılay Meydanı'nın ismi, "15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı", Genelkurmay Kavşağının ismi de "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak değiştirildi.

Adıyaman 75.Yıl Meydanı'nın ismi değişti!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda Meclis 2.Başkan Vekili Veysel Öztürk Başkanlığından toplandı. Toplantıda 75.Yıl Meydanının adının 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın adı değişti.

Derince Meydanı değişiyormu Haberi

Derince Meydanı değişiyormu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Şelale Projesi’nin hazırlıklarının sona ermesinin ardından ilçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için düğmeye bastı


Derince halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için yoğun çalışmalar yürüten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Meydanı’nın silüetini değiştirecek bir projeye imza atıyor. Vizyon projeleri hizmete sunmak için çalışmalara devam eden Başkan Bulut, Şelale Projesi’nin hayata geçirilmesi için düğmeye bastı. 2007 Nisan Ayı’nda Başkan Bulut tarafından temelleri atılan Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte Derinceliler, hem yeni Merkez Cami’lerine hem de Kent Meydanı’na kavuşmuştu.

MODERN VE ESTETİK BİR MEYDAN

İlçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için kolları sıvayan Başkan Bulut, meydandaki görünümün değişmesi için çalışmaları başlattı. Hummalı bir şekilde...