18 / 05 / 2024

Deringöz Turizm adres

Deringöz Turizm adres

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu...

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Logos Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logos Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 160 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Deringöz tarafından kuruldu.

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu...

Medyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Medyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Deringöz tarafından kuruldu.

Barcelona’da otel yatırımı yasaklandı!

Barcelona’da şehir merkezinde yeni otel açılmasına yasak geldi. Kontrolsüz turizm yapılanmasının önüne geçilmek hedefleniyor.

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta İsmail Yılmaz Şenyıldız tarafından kuruldu.

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Deringöz Turizm adres Haberi

Deringöz Turizm adres

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu.

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri...