18 / 05 / 2024

Deringöz Turizm iletişim

Deringöz Turizm iletişim

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu...

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu...

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Deringöz Turizm iletişim Haberi

Deringöz Turizm iletişim

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Ghandour ve Ezzeddine Ghandour ortaklığıyla kuruldu.

Deringöz Turizm Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri...