22 / 07 / 2024

Derya Usul

Derya Usul

Bude Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Derya Usul tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Gökmahal Ofis'te kuruldu.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:518!

518 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü 31078 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31070 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılması!

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31061 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ!

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ bugünkü 31061 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:517!

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:517 bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Malatya ve Elazığ depreminde usulüne uygun yapılmış binalarda hasar yok! 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ depremiyle ilgili olarak, usulüne göre yapılmış ve sağlam olan yapılarda hasar olmadığını belirtti ve "Türkiye geçmişte yaşadığı sıkıntılardan tecrübe ve deneyim edindi" dedi...

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:516!

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:516 bugünkü 31018 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31004 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:514!

514 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:513!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:513, 30991 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:512!

512 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Tebliğinde değişiklik!

Yapı Sahipleri İle Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı.

Derya Usul Haberi

Derya Usul

Bude Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Derya Usul tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Gökmahal Ofis'te kuruldu. 


Bude Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü arsa mesken işyeri vb.gayrımenkulleri almak satmak kiraya vermek bunlara ilişkin işleri yürütmek.Bu işlere ait emlak ticareti ve emlak komisyonculuğu işini yapmak danışmanlık hizmetleri vermek müteahhitlik yapmak alınan arsalar üzerinde parselasyon düzenlemek. 2. Gayrimenkul ve menkul şirket değerleme uzmanı sağlamak ve değerleme raporu tanzim etmek gayrimenkul şirket değerleme  mesleğinin icrasında bu mesleklerle bağdaşık diğer meslek kuruluşları ve kişiler ile partnerlik sözleşmesi yapmak. Bu kuruluş ve kişilerden hizmet almak bu kuruluş ve kişilere hizmet vermek. İnşaat Alanında;...