18 / 05 / 2024

Design Soul 2014 2014 Design Soul

Design Soul 2014 2014 Design Soul

Filli Boya Design Soul Dergisi, dopdolu içeriği, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 2014’ e merhaba diyor. Design Soul dijital dergisi, 2014’te de renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor...

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Filli Boya Design Soul dijital dergisinin yeni sayısı çıktı!

Renklerin yaşamımızdaki öneminin keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yaz sayısında; Dünya ülkesi Meksika, yazın stil duygusu yüksek dekorasyon önerileri ile gülümseten kadın “Keriman” Nursel Köse’nin özel sohbetleri yer alıyor.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

Fulden Dehneli Electrolux Design Lab 2014 yarışmasında dünya ikincisi oldu!

12 Kasım günü Electric Venue Paris’te gerçekleştirilen ödül töreninde, Türkiye’den yarışmaya katılan Fulden Dehneli ikincilik ödülünü kazandı.11. Design Lab yarışmasında bu yıl 43 ülkeden 1.700 başvuru yarıştı.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Hilti 2014’te tasarım ödüllerini topladı!

İnşaat endüstrisinin global jenerik markası olan Hilti, 2014 yılında “ Endüstri ” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı.

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Salcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor!

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

Filli Boya dergisine ödül!

Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı...

Filli Boya A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü!

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Design Soul 2014 2014 Design Soul Haberi

Design Soul 2014 2014 Design Soul

Geçtiğimiz yıl 200 bine yakın indirilme rakamına ulaşarak tabletlerde yerini alan Design Soul dijital dergisi, 2014’te de renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.


Filli Boya’nın dijital dünyaya sunduğu öncü ve yenilikçi dergisi Design Soul; stil sahibi evler, yeme-içme, sinema, müzik, lifestyle trendler, en son teknoloji ürünleri ve kapsamlı konularıyla yeni yılda da tabletlerinizde.


#Renklianlar Yarışması Design Soul’da


Filli Boya’nın kazananların isimlerini ve fotoğraflarını Design Soul’da yayınlayacağı “Renkli Anlar Instagram Yarışması”, kullanıcılarına birbirinden renkli hediyelere sahip olma şansı sunuyor. #Renklianlar etiketiyle Filli Boya facebook sayfası ve Intagram üzerinden yarışmaya katılan kullanıcılar, Samsung Galaxy S3 ve Filli Boya’dan diledikleri renkte boyaya sahip olma fırsatı yakalıyor.


Zengin İçerikler, Renkli Konuklar


Design Soul’un bu sayısında; yazar Ahmet Ümit, sanatçı Seyyal Taner, mimar ve...