17 / 05 / 2024

Design Soul iletişim

Design Soul iletişim

Filli Boya Design Soul Dergisi, dopdolu içeriği, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 2014’ e merhaba diyor. Design Soul dijital dergisi, 2014’te de renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor...

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim için satış ofisiyle 444 5 350 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 225 adet bağımsız ünitenin yer aldığı proje 2 bloktan oluşuyor.

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim!

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2017 yılı Eylül ayında teslim edileceği proje 225 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı son çeyreğinde yapılacağı projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim!

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 30 bin 484 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 225 konuttan oluşan Elysium Soul Dolapdere Residence projesinde konut teslimlerinin Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim!

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Ofton İnşaat imzası ile yükseliyor.

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 221 bağımsız birimden meydana gelen proje 6 bin 610 metrekarelik alanda yükseliyor.

Dolapdere Elysium Soul iletişim!

Dolapdere Elysium Soul iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri !

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşmak isteyenler 444 61 71 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabiliyor...

Varyap Meridian Ataşehir iletişim !

Varyap Meridian Ataşehir iletişim kapsamında 0 216 688 48 05 numaralı telefonlardan projeye ulaşılıyor

Design Soul iletişim Haberi

Design Soul iletişim

Geçtiğimiz yıl 200 bine yakın indirilme rakamına ulaşarak tabletlerde yerini alan Design Soul dijital dergisi, 2014’te de renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.


Filli Boya’nın dijital dünyaya sunduğu öncü ve yenilikçi dergisi Design Soul; stil sahibi evler, yeme-içme, sinema, müzik, lifestyle trendler, en son teknoloji ürünleri ve kapsamlı konularıyla yeni yılda da tabletlerinizde.


#Renklianlar Yarışması Design Soul’da


Filli Boya’nın kazananların isimlerini ve fotoğraflarını Design Soul’da yayınlayacağı “Renkli Anlar Instagram Yarışması”, kullanıcılarına birbirinden renkli hediyelere sahip olma şansı sunuyor. #Renklianlar etiketiyle Filli Boya facebook sayfası ve Intagram üzerinden yarışmaya katılan kullanıcılar, Samsung Galaxy S3 ve Filli Boya’dan diledikleri renkte boyaya sahip olma fırsatı yakalıyor.


Zengin İçerikler, Renkli Konuklar


Design Soul’un bu sayısında; yazar Ahmet Ümit, sanatçı Seyyal Taner, mimar ve...