06 / 05 / 2024

Destek Patent projeleri

Destek Patent projeleri

Türkiye’nin önde gelen patent ve marka tescili vekil kuruluşlarından olan Destek Patent, şube sayısını artırarak büyümesini sürdürüyor. İstanbul Merter’de yeni ofisini açan Destek Patent müşterilerine hizmet vermeye başladı...

Destek Patent Konya’nın 10 yıllık markalaşma analizini yaptı!

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent, tarım ve endüstri alanında önde gelen illerimizden Konya’nın markalaşma ve tescil alanında son 10 yılda geldiği noktayı kapsamlı bir analizle değerlendirdi.

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

İzmirli depremzedeler destek bekliyor!

30 Ekim depreminde evleri yıkılan veya hasar gören İzmirli Depremzedeler devletten destek bekliyor. Evlerinin bir daha yıkılmamasını isteyen depremzedeler yeni projeleri görmek, süreci birlikte oluşturmak ve kredi ödemelerinde kolaylık talep ediyorlar. 

Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz" dedi. 

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

AB'den İran'a 18 milyon avroluk destek paketi!

Avrupa Birliği (AB), İran'a 18 milyon avroluk destek paketini açıkladı. Yardım paketi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeleri kapsayacak.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Konuta ihtiyaç bitmez!

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunaklı heyet yatırım desteği için Ankara'ya gitti. TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunaklı heyet yatırımların başlaması için vekillerden destek istedi.

Birevim'den ev sahibi olmak isteyenlere destek!

Kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları tüm Türkiye’nin gündeminde. Birevim, sunduğunu ödeme seçenekleriyle ve oluşturduğu faizsiz ev alma yöntemleriyle ev sahibi olmak isteyenlere destek oluyor.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında HASANOĞLU İNŞAAT; BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 ve BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 projeleri ile kampanyaya destek oluyor.

Destek Patent projeleri Haberi

Destek Patent projeleri

Bugün Türkiye’nin büyük şehirlerindeki ofisleriyle, 200’ü aşkın uzman personeliyle ve 60 bini aşan müşterisi ile sektörün lider kurumu olan Destek Patent, yeni şubesiyle İstanbul’daki 3’üncü, Türkiye çapındaki 9’uncu şubesini açmış oldu.


Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, “Destek Patent olarak sanayicimizle yakın temas içinde olmaya büyük önem veriyoruz. Yeni şubemizi, İstanbul’da tekstil sektörünün cazibe ve moda merkezi olması yanında Avrupa Serbest Bölgesi olarak kabul edilen Merter’de konumlandırdık. Bu sayede sahada yaygınlığımızı artırmayı ve müşterilerimize erişimimizi kolaylaştırmayı hedefledik. 2014 yılında yeni şube ofislerimizle büyümeye devam edeceğiz”...