28 / 04 / 2024

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ocak, Şenel Torgan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ercan tarafından kuruldu. 

Caymazlar Yapı İnşaat Onarım Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caymazlar Yapı İnşaat Onarım Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kerim Levent Caymaz ve Kerem Caymaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Kaynarca tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Modus Mühendislik İnşaat İç Mimarlık Tasarım Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modus Mühendislik İnşaat İç Mimarlık Tasarım Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Alparslan tarafından kuruldu.

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Haberi

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ocak, Şenel Torgan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.     Her türlü alışveriş merkezleri, mağazalar, fabrikalar ,toplu konutlar,karayolları, köprüler, tüneller, alt ve üst geçitler, gökdelenler, Otel, motel, tatil köyü, oberj, lokanta, kafeterya, bu işlerle benzeri olan her türlü turistik tesislerin inşaatını yapmak.bunların içlerini dekor etmek, bu işleri yapmak için tesisleri kurmak, açılacak olan ihalelere katılmak tamamen ve kısmen satın almak işletmek için ortaklıklar kurmak,Alışveriş merkezlerinde veya başkaca halka açık işletmelerde dekorasyonlar yapmak, mağazaların iç mimari işlerini yapmak, inşa ve imal etmek, dekorasyon için gerekli tesisat veya...