05 / 05 / 2024

Deutche Bank bankası

Deutche Bank bankası

Dünyanın en büyük yatırım bankaları arasında bulunan iki dev banka için iflas iddiası geldi. İki büyük bankada yaşanan bu durumun ardından uzmanlar, 15 Eylül 2008'de yaşanan Lehman iflasına dikkat çekti.

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklentilerin altında kalan faiz artışı sonrasında yayımladığı analizinde TÜFE'yi yıl sonu yüzde 50'ye yakın seviyede öngördü.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Deutsche Bank: ‘Merkez Bankası faizi yüzde 25’e yükseltebilir!’

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank, üç faiz senaryosu paylaştı. Birinci senaryoya göre, faiz ilk seferde yüzde 25’e çıkabilir. İkinci senaryodaysa faiz, haziranda yüzde 18-20 bandına ve temmuzda yüzde 25 bandına çıkabilir. Üçüncü senaryodaysa faiz yüzde 30’un üzerine çıkabilir.

Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü'ne özel kampanya! Başvuran hemen faydalanacak! İşte detaylar...

Türkiye'nin en köklü kamu bankası Ziraat Bank kampanyalarına devam ediyor. Son olarak Aneleler Gününe özel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası emeklilere verdikleri promosyonların düşük olması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından müjde bekleyen emekliler isyan etti...

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi.

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...

Deutche Bank bankası Haberi

Deutche Bank bankası

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Deutche Bank ve Credit Suisse'in hisseleri 2008 krizi seviyelerinin dahi altına düştü. İki bankada yaşanan bu durumun ardından uzmanlar, 15 Eylül 2008'de yaşanan Lehman iflasına dikkat çekti.

Rusya-Ukrayna savaşı ardından, Rusya'ya karşı başlattıkları yaptırımlar sonrası enerji kriziyle boğuşan Avrupa yeni bir kriz tehlikesi ile karşı karşıya. Dünyanın en büyük bankaları arasında yer alan İsviçre Bankası Credit Suisse ve Alman Deutsche Bank'ın zor durumda olduğu iddia edildi.

HİSSELERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

İki bankanın hisselerinde yaşanan büyük düşüş sert bir şekilde devam ederken, Deutche Bank & Credit Suisse hisseleri 2008 Krizi seviyelerinin dahi altına düşmüş durumda. Uzmanlar bu iki bankada yaşanan durumla ilgili olarak 'Lehman 2.0?' olacak şeklinde sorular soruyor?

  İFLAS RİSKİ SÖZ KONUSU

Sektörün önde gelen uzmanlarına göre iflas risklerinin...