06 / 05 / 2024

dev operasyon

dev operasyon

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 3 ayrı soruşturma kapsamında dün sabah saatlerinde başlatılan büyük operasyonda gözaltına alınan ve aralarında işadamlarının da bulunduğu kişi sayısı 50'yi aştı.

Otomobil stokçularına gözaltı!

50 şehirde yeni araçları toplayarak, tekel oluşturdukları ve araç fiyatlarındaki artışı etkiledikleri iddia edilen 51 kili hakkında gözaltı karar verildi. Türkiye genelinde otomobil stokçularına yönelik dev operasyon başlatıldı. 

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

İşte bu ay içinde açılacak 5 dev proje!

Darbe girişimi, ekonomik operasyon gibi sayısız gelişmenin gölgesinde tamamlanan dev projeler bu ay içinde peş peşe hizmete girecek.

Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedefliyor!

Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi.

Servet Gayrimenkul 19 Mart'ta Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili toplantı düzenliyor!

Sinpaş Holding'in iştiraki ve ticari gayrimenkule odaklanan Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 10:30'da Shangri-la Bosphorus'da toplantı düzenliyor

Dap, Kartal'daki dev projesini Dubai'de tanıtacak!

Yaklaşık 2 milyar liralık Kartal projesinde ruhsatın birkaç hafta içinde çıkacağını söyleyen Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, dev projeye Arap ülkelerinden yoğun ilgi beklediklerini ifade etti...

Katar'dan turizme dev yatırım!

Katar'dan turizme dev yatırım geliyor. Katar Turizm İdaresi, 2030 yılına kadar turizme yapacakları 45 milyar dolarlık yatırımla her yıl 7 milyon yabancı turist çekmeyi planladıklarını açıkladı...

Enver Yılmaz 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacak!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacağını ve büyükşehirin Ordu 'ya neler kazandıracağını dile getirdi...

Cermix, dev projelere imzasını atmaya devam ediyor!

Sektörde yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olan Koramic Yapı Kimyasalları; yaşam alanlarına sunduğu sistematik çözümlerle dev projelerde, sektör profesyonellerinin de tercihi olmaya devam ediyor.

Dev Yapılar ekibi, devasa inşaatları başından sonuna kadar izliyor!

Danny Forster'ın sunduğu Dev Yapılar ekibi, dünyanın neresinde devasa bir inşaat varsa başından sonuna kadar izliyor. Tonlarca ağırlığında parçaların birleşmesiyle oluşan 13 kilometrelik asma köprü, San Francisco'nun ünlü siluetine eklenecek.

Mahmutbey'de inşa edilen 3 dev projede çalışmalar sürüyor!

Mahmutbey Yolu üzerinde inşa edilen dev 3 projede çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yol üstüne yapılan büyük konut projelerinin bölgeye yaklaşık 40 bin nüfus getirmesi bekleniyor...

Tuzla sahili dev bir marina için doldurulacak!

Gezi, toplantı ve miting alanı için Maltepe ve Yenikapı sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi ekleniyor. Tuzla sahili de dev bir marina için doldurulacak.

Kaptan Kartal: 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacağız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Kaptan Kartal, şehrin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Kartal, 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacaklarını iddia etti...

dev operasyon Haberi

dev operasyon

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde bulunan Narkotik ve Kaçakçılık Bürosu savcılarından Celal Kara'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan ve aralarında iş adamı Reza Zerrab, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu ile Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da bulunduğu zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.


Operasyon kapsamında Halk Bankası Genel Müdürü Aslan'ın eşinin de aralarında olduğu bazı kişiler ise gece saatlerinde gözaltına alındı.


"Kara para aklama", "altın kaçakçılığı" ve "kamu görevlilerine rüşvet" iddiasıyla gözaltına alınanların sayısının 50'yi aştığı öğrenildi.


Fatih Belediye Başkanı Demir hakkındaki iddia


Savcı Kara'nın, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir hakkında da "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet etmek" suçundan ayrı bir soruşturma yürüttüğü bildirildi. Demir'in, "tarihi bir iş hanının otel yapılması" ve "Marmaray güzergahı üzerinde,...