14 / 05 / 2024

Deva Birlik Otomotiv İnşaat adres

Deva Birlik Otomotiv İnşaat adres

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak'ta kuruldu.

Hiber Birlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiber Birlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice    Yaman tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi, Tarkan Şanlı tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kanalan, Hüsamettin Güven tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından kuruldu.

Aktar Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktar Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aktar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Dörtler Sokak'ta kuruldu.

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ağgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Çağdaş İş Hanı'nda kuruldu.

Trakya Birlik Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi hizmete açıldı!

Trakya Birlik Tekirdağ Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı' nın da katıldığı tören ile hizmete açıldı...

Deha Vizyon Temizlik İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Vizyon Temizlik İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Demir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu

Yüksek kur ve faizden ilk darbeyi konut ve otomotiv aldı!

Ekonomide ‘yüksek faiz-pahalı döviz’ dönemi otomotiv ve konutta etkisini çabuk gösterdi. Yeni ekonomik iklimin etkileri, KOBİ’ler başta reel sektör, bankacılık ve hane halklarına zincirleme biçimde yayılacak

Deva Birlik Otomotiv İnşaat adres Haberi

Deva Birlik Otomotiv İnşaat adres

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut okul hastane siteler totyol devlet yolu her türlü enerji nakil hatları askeri yapılar ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine işitirak ederek çelik beton kargir ahşap prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak, No:2...