03 / 05 / 2024

deva holding topkapı fabrika satışı

deva holding topkapı fabrika satışı

Deva Holding A.Ş, üretim faaliyetine son verildiği için atıl hale gelen Topkapı Üretim tesisinin satışına karar verdi. Satılarak nakde çevrilmek istenen tesis 14,1 milyon TL'ye açık attırma usulü ile satılacak...

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp Haas kimdir? Philipp Haas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Philipp Haas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Philipp Haas`ın hayatına dair merak edilenler.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Beyaz Park Topkapı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İSTANBUL Topkapı'da bir zamanlar Akşam gazetesinin binasının yer aldığı arazide konut projesi yükselecek. Arazinin sahibi Mehmet Emin Karamehmet'in patronu olduğu Çukurova Holding, Beyaz İnşaat ile kat karşılığı anlaşma imzaladı.

Deva Holding 26. kupon ödemesini açıkladı!

Deva Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platormu'nda 26. kupon ödemesini açıkladı.

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Beyaz İnşaat Topkapı'da Çukurova Holding arsasında proje yapacak!

Beyaz İnşaat Topkapı Davutpaşa'daki Akşam Gazetesi ,Skytürk ve Atlı Zincir Fabrikası'nın yer aldığı arsada yeni bir projeye başlıyor. Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi için Çukurova Holding'le anlaşma yapıp, binanın kapısına tabelayı astı bile...

Topkapı Kale'ye 5 bin 200 talep geldi!

Artaş Grubu’nun İstanbul Topkapı’da Kale Holding arsasında hayata geçireceği gayrimenkul projesi ‘Avrupa Konutları Kale’de 599 konut yer alıyor. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projeye 5 bin 200 talep geldiği açıklandı.

deva holding topkapı fabrika satışı Haberi

deva holding topkapı fabrika satışı

Deva Holding'ten yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Bahçeli Kargir Fabrika ve Müştemilatı


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü: İstanbul, Zeytinburnu, Merkezefendi, 491 Pafta, 2999 ada ve 26 parsel. Yüzölçümü 6.477 m2


Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 06.12.2013


Toplam Satış Bedeli: 14.100.000 TL


Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%): % 7,05


Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%): % 1,80


Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : % 5,17


Satış Koşulları: Peşin


İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih: 09.12.2013


Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi: Üretim faaliyetine son verildiğinden atıl hale gelen Topkapı Üretim tesisinin satılarak nakde...