07 / 05 / 2024

devlet esnafın kirasını ödemeli

devlet esnafın kirasını ödemeli

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kira veren esnaf, dükkan kapalı olduğu için gelir elde edemiyor. İş yeri kapanan esnafın kira parasını karşılaması gerekir" dedi...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Siz fark etmeden e-Devlet hesabınızda para birikiyor! Ne kadar paranızın biriktiğini öğrenmek için hemen bakın!

e-Devlet sisteminden BES ve şahıs ödemelerini kolayca görüntüleyebilir ve bunun yanı sıra, birikmiş alacağınız olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek bir şey var. İşte detaylar...

Esnaf, Babalar Günü'nde 20 milyar lira ciro bekliyor!

Babalar Günü'nün gelmesiyle alışveriş hareketliği başladı. Esnafın bu kapsamda beklediği ciro ise 20 milyar lira.

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Deprem bölgesinde ekmek aslanın ağzında! Esnaf feryat etmeye başladı

Zelzelenin ardından harabeye dönen bölge de esnaf en çok etkilenenler arasındaydı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2023'ün Ocak ve Şubat aylarında 23 bin 592 esnafın iflas ettiğini belirtti.

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesapla

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Devlet bankalarının promosyonu ne kadar oldu?

Emekli promosyonu arttı mı, Devlet bankalarının promosyonu ne kadar oldu, Özel bankaların promosyonu arttı mı? İşte detaylar!

Esnafın yüzünü güldürecek 35 milyarlık kredi fırsatı! Başvurular başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ve daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin detaylarını açıkladığı 60 milyar liralık KGF destek paketleri için başvurular alınmaya başlandı. Destek paketleri sayesinde esnafın yüzü gülecek...

İzmirli esnafın kira tepkisi!

Tarım, turizm ve ticaretiyle Türkiye'nin 3'üncü büyük kenti olan İzmir, Kovid-19 salgını sürecinde zor günler yaşarken birçok sektörde önemli değişiklikler meydana geldi. Çok sayıda dükkan ve iş yeri sahibi kepenk indirdi. Esnaf, kiralardan şikayetçi oldu.

Eskişehirli esnafın kira isyanı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan esnaf kirasını bile ödeyemeyecek duruma geldi....

devlet esnafın kirasını ödemeli Haberi

devlet esnafın kirasını ödemeli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs sürecindeki ülke ekonomisini, alınan önlemleri değerlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgınında iş yeri kapanan esnafların zor durumda kaldığını ifade etti. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, yüz binin üstünde iş yerinin kapandığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Kira veren esnaf, dükkan kapalı olduğu için gelir elde edemiyor. Bu dükkanın kirasını devletin ödemesi gerekir" dedi.

Kılıçdaroğlu, esnafın kiralarının ödenmesine ilişkin şöyle konuştu: 

"Bakınız yüz binin üstünde iş yeri kapandı. Kira veren esnaf, dükkan kapalı olduğu için gelir elde edemiyor. Bu dükkanın kirasını devletin ödemesi gerekir. Yani sosyal devletin iş yeri kapanan esnafın kira parasını karşılaması gerekir."

Esnaftan kira isyanı!

Dikran Masis'ten mülk sahiplerine 'kira almayın' çağrısı! 

İş yeri kiralarının ödenmemesi mücbir sebep...