23 / 07 / 2024

devlet tarafından iade edilen 2b arazileri

devlet tarafından iade edilen 2b arazileri

2B arazilerinin iadesi kapsamında devlet tarafından kişilere satılan, dağıtılan, trampa edilen, bedelli veya bedelsiz olarak devredilen veya iskânken verilen taşınmazlar için kişilerin 2 yıl içinde başvurmaları isteniyor...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Bakan Kirişçi resmen açıkladı! Çiftçilere müjde üstüne müjde! Bu ücretlerin yarısı devlet tarafından ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çiftçilere son dakika müjdesi geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Tarımsal sulama ücretlerinin yarısının devlet tarafından ödeneceğini duyurdu.

Destek ödemesi devlet tarafından ödendi! Hemen hesabınıza bakın 5 bin TL anında geçmesi gerekiyor

Devlet tarafından vatandaşlara verilen destek ödemeleri ödenmeye başladı. Çalışma Bakanlığı tarafından ödemenin detaylarıyla ilgili açıklama yapıldı.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Veli Ağbaba: Esnafın birikmiş kira borcu devlet tarafından karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, parti genel merkezi önünde yaptığı konuşmada esnafın kira borcunun devlet tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Faizsiz konut sistemi devlet tarafından güvence altına alınacak!

Fuzulev FPK (Faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile ev ve araba sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından Konya’da düzenlenen ev ve araba çekilişleri ile 1.200 kişi ev, 700 kişi araba sahibi oldu. 

Müteahhitler devlet tarafından disiplin altına alınmalı!

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Kartal’da çöken binaya dair konuşurken, Türkiye’de çok kolay müteahhit olunduğunu belirtti. Karahasanoğlu, müteahhitlerin devlet tarafından ciddi bir disiplin altına alınması gerektiğini söyledi...

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Oteller devlet tarafından turizm teşvik yatırımı alacak!

Turizmde kapasitenin artırılmasına yönelik yatırımlar devlet tarafından teşvik edilecek. Yeni inşa edilecek ve modernizasyon yapılacak yaklaşık 10 bin yatak kapasiteli oteller için 360 milyon lira civarında yatırım yapılacak.

Kars Kalesi, SERKA tarafından ışıklandırılacak!

Kars 'ta 986 yılında yapıldıktan sonra 4 kez yıkılan ve yeniden onarılan tarihi Kars Kalesi, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından desteklenecek projeyle ışıl ışıl olacak.

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek!

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bütün toplumsal kesimlerin eşit oranda önemsendiği katılımcı yönetim anlayışıyla yollara düştü.

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı bakanlık tarafından onaylandı!

İzmit Körfezi ( Kocaeli - Yalova ) Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde onaylandı. İşte askıya çıkarılan plan notları...

TCMB piyasalar tarafından test edilecek!

J.P. Morgan’ın gelişmekte olan ülkeler raporunda, " Global risk iştahına bağlı olarak TCMB birkaç kez daha piyasalar tarafından test edilecektir ” ifadelerine yer verildi

devlet tarafından iade edilen 2b arazileri Haberi

devlet tarafından iade edilen 2b arazileri


2B arazilerinin iadesi!


Tapu ve Kadastro veya imar mevzuatına göre adlarına tapu oluşturulan, devlet tarafından kişilere satılan, dağıtılan trampa edilen, bedelli veya bedelsiz olarak devredilen veya iskânken verilen ya da özelleştirme suretiyle satılanlar ile hisseleri devredilen özel hukuk tüzel kişileri adına kayıtlı olan taşınmazlardan orman sınırları dışına çıkarıldığı gerekçesiyle tapuları iptal edilen taşınmazların eski kayıt maliki olan gerçek ve özel hukuk tüzel kişileri Kanunun yayım tarihinden itibaren 2 YIL içinde başvurmaları halinde taşınmazlar bedelsiz olarak kendilerine iade edilebilecektir.



Nagihan...