06 / 05 / 2024

devletin anahtar teslim fabrika projesi

devletin anahtar teslim fabrika projesi

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Beydağı 2. etapta anahtar teslimi yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ ) tarafından müşterek yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda kura çekimi yapılan 419 konutun anahtar teslimi yapılıyor.

Kayı Holding'ten anahtar teslim hastane!

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Karacak Prefabrik anahtar teslim projeler sunuyor!

Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İşte Karaca Prefabrik'in anahtar teslim projelerini yer alan o yazı...

Anahtar teslim fabrika projesiyle yüzde 70 maliyet avantajı!

Girişimciye ve yatırımcıya 'anahtar teslim' fabrika dönemi resmen başlıyor. Yeni uygulama yüzde 70 maliyet avantajı sağlayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, projeyle ilgili açıklama yaptı.

devletin anahtar teslim fabrika projesi Haberi

devletin anahtar teslim fabrika projesi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi. 


Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında Şubat ayında gerçekleştirilen Reformların Koordinasyonu ve İzlenmesi Kurulu toplantısında, 2016 Yılı Eylem Planında yer alan bu projenin uygulamasına yönelik temel ilkeler belirlenmişti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da uygulamaya ilişkin esasları belirledi. Projenin önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi bekleniyor. 

-Emek yoğun sektör şartı…

64. Hükümet’in 2016 Yılı Eylem Planı’nda 200 no’lu eylem olarak yer alan yatırımcıya anahtar teslimi fabrika binası projesi Ekonomi Bakanlığı sorumluluğunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Kalkınma, Maliye Bakanlıkları ile Hazine Müsteşarlığı ve İlgili STK’lar işbirliğinde yürütülecek. Proje kapsamında emek yoğun sektörlerdeki yatırımcıların...