05 / 05 / 2024

devre tatil yönetimi

devre tatil yönetimi

Clup Flipper’ın patronu Bayer, devre tatil satışının yatırımcının elini rahatlatacağını belirterek, “Yatırım karşılığını 3 yılda alır. % 25 doluluğu da garantiler” dedi.

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm sektörü devre tatil yöntemini gündeme getirdi!

Clup Flipper’ın patronu Bayer, devre tatil satışının yatırımcının elini rahatlatacağını belirterek, “Yatırım karşılığını 3 yılda alır. % 25 doluluğu da garantiler” dedi.

Devre tatil sözleşmesi geçerlilik şartları!

Devre tatil sözleşmesi, Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkanı veriyor. Peki, devre tatil sözleşmesi geçerlilik şartları nelerdir?

Devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmeleri; Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veriyor. Peki, devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmesinden cayma hakkı!

Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veren sözleşmeleri olan devre tatil sözleşmesinden cayma hakkı nasıl kullanılır?

Sky Tower Otel devre tatil!

Sky Tower Otel devre tatil fırsatı ile toplam 6 yıl olacak şekilde, her yıl 1 hafta tatil imkanları sağlanıyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede toplam 184 adet oda bulunuyor.

Devre tatil sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Devre tatil, uzun süreli tatil hizmeti, değişim ve yeniden satış sözleşmelerine uygulanacak usul ve esasları, Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki, devre tatil sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Devre tatil sözleşmesi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmesi hakkında yönetmelik 14 Ocak 2015 tarihinde Resmi Gazete 'de yayımlandı. Peki, devre tatil sözleşmesi nasıl yapılır? Devre tatil sözleşmesi şekil şartları nelerdir?

Devre tatil sözleşmesi ön bilgilendirme formu!

Satıcı veya sağlayıcı, Yönetmelik kapsamında düzenlenen sözleşmelerin kurulmasından en az bir gün önce tüketicilere yazılı olarak ön bilgilendirme formu verilmesi gerekiyor. İşte devre tatil sözleşmesi ön bilgilendirme formu örneği...

Devre tatil sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmesi; bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veriyor. Peki, devre tatil sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmesi nedir?

Devre tatiller; Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkanı veriyor. Peki, devre tatil sözleşmesi nedir? Devre tatil sözleşmesi nasıl olmalı?

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği tam metni!

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği, 14 Ocak 2015 tarihinde 29236 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, devre tatilde değişim ve yeniden satış sözleşmeleri esaslarını düzenliyor....

Sky Tower Hotel: Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil ve thalasso therapy projesi!

İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyenler için helal yiyeceklerin alkolsüz içeceklerin, beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzlarından oluşan Sky Tower Hotel; Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil projesi olarak dikkat çekiyor.

devre tatil yönetimi Haberi

devre tatil yönetimi

Rusya sıkıntısını teşviklerle atlatmaya çalışan turizm sektörü, devre tatil yöntemini gündeme getirdi. Clup Flipper Tatil Köyü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayer, devletten 49 yıllığına tahsis edilen turizm arazilerinde devre tatil satışına izin verilmesi durumunda otel yatırımcısının elinin rahatlayacağını söyledi. Bayer, "Akdeniz bölgesindeki otellerin yatak kapasitelerinin yüzde 25'i kadar apart var. Sadece buna devre tatil izni verilse otelcinin eli rahatlar. Çünkü yatırımcı şimdi hem oteli doldurmakla hem krediyle hem de kirayla boğuşuyor. Örneğin 100 milyon dolarlık bir yatırım yapıldıysa yüzde 25'lik kapasitede devre tatil satışı izni olduğunda bu yatırımın karşılığını üç yıl içinde alır ve krizlere karşı dayanıklı hale gelir" dedi. Bayer, devre tatil satışının arazi tahsis süresiyle sınırlı tutulması gerektiğini kaydetti.


ABD'DE YAYGIN BİR MODEL

Türkiye'de devre tatil konusunda kanunda boşluklar...