16 / 05 / 2024

Devrek Belediye

Devrek Belediye

Devrek Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 12 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

Mesut Özil memleketi Zonguldak Devrek’e spor tesisi yaptırıyor!

Arsenal'da forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özil 1 milyon lira desteği ile Zonguldak Devrek’e spor salonu yaptırıyor. Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci inşaatın başladığını açıkladı.

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

Devrek Belediyesi otopark projesinin inşaatı sürüyor!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilecek olan otopark inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Zonguldak Devrek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Aralık ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Zonguldak Devrek Belediyesi'nin otopark ihalesine 14 firma katıldı!

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Zonguldak Devrek'te 2 milyon TL'ye satılık bina!

Devrek Belediye Başkanlığı, Zonguldak Devrek'te bulunan 4 katlı natamam binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

Devrek Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Devrek Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 12 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.

Avrupa Yakası belediye lojmanlarının bakım ve onarımı yapılacak!

2012 Yılı Avrupa Yakası belediye lojmanları bakım ve onarım inşaatı yapım işinin ihalesi 24 Temmuz'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, büyükşehiri suçladı!

Sel felaketi nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği Samsun’un Canik ilçesi Belediye Başkanı Genç, projelerini savunurak, facianın tek sorumlusunun Samsun Büyükşehir Belediyesi olduğunu öne sürdü

Arda Turan Alaçatı'da arsa baktı; Belediye Başkanıyla yemek yedi!

Habertürk gazetesi yazarı İzzet Çapa, futbolcu Arda Turan'ın Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ile beraber arsa baktığını ve ardından mükellef bir yemek yediklerini yazdı

Marmara Belediye Başkanlarının gündemi kentsel dönüşüm!

Marmara Belediyeler Birliği’nin Kartepe’de düzenlediği Belediye Başkanları Değerlendirme Toplantısında kentsel dönüşüm konusu masaya yatırıldı

Akkuş Belediye Başkanlığı, Toplu Konutlarda 18 konut satacak!

Akkuş Belediye Başkanlığı, Yazlıkbelen mahallesinde bulunan toplu konutlardan 18 konutu toplamında 1 milyon 510 bin TL'ye satacak. Satışlar, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

Devrek Belediye Haberi

Devrek Belediye

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Nisan ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. 



Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Belediye Meclisimizin 2015 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. 

12 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 



Belediye Encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, Belediye Başkanının 2014 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2014 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi, Belediye'nin içme suyu hattında kullanılmak üzere boru ve malzeme ile 2 adet iş makinesi ve 2 adet damperli kamyonet alınması için İller Bankası'ndan kredi kullandırılması konusunun görüşülmesi, Belediyeye ait 3 adet işyeri...