04 / 05 / 2024

devremülk devre tatil farkı

devremülk devre tatil farkı

Devremülk devre tatil farkı olarak devremülk sahiplerine mülkün tapusu verilir; devre tatilde tapu verilmez. Devre tatil sadece belirli bir süre için kiralanmış olur. 10-20 yıl gibi uzun ama belirli bir süre...

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Yaz yaklaşıyor, devremülk alacaklar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir...

Yazın yaklaşmasıyla beraber vatandaşlar tatil planlarını yapmaya başladı. Devremülk alacak kişilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. İşte devremülk alımında dikkat edilmesi gerekenler...

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük GYO'dan 825.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devremülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihlerinde 645 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 69 milyon 697 bin 23 TL olarak gerçekleşti.

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devriyle ilgili iddialar mecliste!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devrine ve yapılan risk analizlerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devre tatil ve devre mülk aynı şey mi?

Posta gazetesi yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında Devre tatil ve devremülk konularını ele aldı. İşte Heper'in o yazısı...

Devre tatil ve devre mülkün farkı nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 15 gün tatil yapabileceğimiz konusunda bazı ilanları görüyorum ama ilgilendiğimde de devre tatil olduğunu öğreniyorum. Devre tatilin anlamı nedir? Devre mülkten farkı nedir?' sorusunu yanıtladı.

TBMM devre mülk ve devre tatil alt komisyonu toplandı!

TBMM devre mülk ve devre tatil alt komisyonu AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü başkanlığı tarafından toplandı.

Devremülk satışına dikkat!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat Demirören, devremülk ve devre tatillerle ilgili TBMM'de önemli uyarılarda bulundu.

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Devremülk sektörü 2,5 milyar dolar büyüklüğe sahip!

"Devremülk ve Devre Tatil Çalıştayı" gerçekleştirildi. Çalıştay, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü ve Devremülk ile Devre Tatil Yatırımcıları ve Pazarlamacıları Derneği tarafından düzenlendi. 

devremülk devre tatil farkı Haberi

devremülk devre tatil farkı


Devremülk devre tatil farkı!

Devremülk ve devre tatil, aynı gibi görünen ama birbirinden farklı tatil şekilleri olarak karşımıza çıkıyor. Devremülk devre tatil farkı arasında devremülkün en önemli ve asıl tercih sebebi tapulu bir sistem olmasıdır. Yani devremülk alımında mülkün tapusu kişinin üzerinee geçiyor, devre tatillerde ilgili binaların belirli süre için kullanımı satılıyor. 


Dolayısıyla satın almak istediğiniz tatilin kişiye ait bir taşınmaz olarak mı yoksa 10-20 yıl gibi uzun ama belirli bir süre ile kısıtlı olarak sunulan tatil hakkı olarak mı alınacağının iyi belirlenmesi gerekiyor. Bunun yanında devremül alıcılarına yatırım yapma imkanı da sunuyor. Yani devremülk tatili sayesinde tapulu bir mülk sahibi de olunuyor. Devremülk devre tatil farkı olarak devremülkün istenildiği gibi kiraya verilmesi veya satılması da mümkün. 


Devremülk devre tatil farkı!


- Devre...