06 / 05 / 2024

devremülk hakkından cayma dilekçesi

devremülk hakkından cayma dilekçesi

Devremülk alımlarında 10 günlük cayma hakkı bulunuyor. Bu 10 günlük devremülk cayma hakkı sözleşmenin tesiste imzalandığı tarihten itibaren başlıyor. Devremülk cayma dilekçesi örneğini aşağıda bulabilirsiniz...

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Devremülk alırken nelere dikkat etmeli?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Elif Akar bugünkü köşe yazısında devremülk alırken dikkat edilecek konuları kaleme aldı.

Devremülk sektörü 2,5 milyar dolar büyüklüğe sahip!

"Devremülk ve Devre Tatil Çalıştayı" gerçekleştirildi. Çalıştay, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü ve Devremülk ile Devre Tatil Yatırımcıları ve Pazarlamacıları Derneği tarafından düzenlendi. 

Devremülk satışında dolandırıcılara dikkat!

TÜKODER (Tüketiciyi Koruma Derneği) Genel Başkanı ve TÜDEF (Tüketici Dernekleri Federasyonu) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Koçal, devremülk satışları hakkında vatandaşlara karşı uyarılarda bulundu. 

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

Devremülk dolandırıcılığına dikkat!

6 yıl önce Kuşadası'ndan devremülk satın alan ve bu süreçte taksit ödemelerini gerçekleştiren Naime Kahriman, ödemelerin bitmesi sonucunda tapusunu almak istemesiyle gerçekle yüzleşti.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu devremülk fiyatları!

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu'da devremülk 1 ay sonra inşaat başlıyor. Tesiste yer alan devremülklerde 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Mudurnu Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da tapulu arazi üzerinde inşa edilecek olan Borvo Termal Tatil Köyü'nde inşaat başlıyor. Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk sahibi olunuyor.

devremülk hakkından cayma dilekçesi Haberi

devremülk hakkından cayma dilekçesi


Devremülk cayma dilekçesi!

Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’e göre yapılan devre mülk alımlarında 10 günlük cayma hakkı bulunuyor. Bu 10 günlük devremülk cayma hakkı sözleşmenin tesiste imzalandığı tarihten itibaren başlıyor. Eğer sözleşme tesiste imzalanmadıysa, alıcının tesisten yararlanmaya başladığı ilk günden itibaren başlıyor. Ancak bu süre de 7 günle sınırlı oluyor. Yani alıcı kapudan satış yoluyla devremülk aldıysa tesisi gördükten sonraki ilk 7 gün içerisinde cayma hakkını kullanabiliyor. 7 gün geçtiği takdirde sözleşmeden cayamıyor. Örnek devremülk cayma dilekçesi aşağıda yer alıyor.


Devremülk cayma dilekçesi!


(Muhatab şirketin adı)


Şirketinizle imzalamış olduğum, ....................... tarih ve .................................................. konulu, ......... yıllk devre tatil sözleşmesinden , 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’ a bağlı olarak çıkarılan, Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’in...