27 / 04 / 2024

devremülk kiralama işlemi

devremülk kiralama işlemi

Devremülk nasıl kiralanır?: Üyeler dilerse kendi kullanım dönemlerinin bir haftasını veya iki haftasını belirlenen ilgili form ve prosedürleri yerine getirmek şartıyla kiraya verebiliyor yada tesis tarafından kiraya verilmesini talep edebiliyor....

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Deniz GYO 2021'de 22.7 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Deniz GYO, 2021 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 22.7 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Mistral GYO 2021'de 11.3 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Mistral GYO, 2021'de 3 milyon 741 bin 525,43 TL'lik satım işlemi, 11 milyon 353 bin 753 TL kiralama işlemi gerçekleştirdi. 

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Doğuş GYO 2021'de 4.9 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Doğuş GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 953 bin 689 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

İş GYO 2021'de 65,7 milyon TL'lik kiralama yaptı!

İş GYO, 2021 yılı içerisinde 7,9 milyon TL+KDV tutarında arsa alımı, gayrimenkul projelerinde yer alan ünitelerin satışı kapsamında yaklaşık 350,8 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi ve yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 65,7 milyon TL+KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Atakule GYO 2021'de 1.5 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Atakule GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 1 milyon 531 bin 800 olarak gerçekleştiği açıklandı.

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük GYO'dan 825.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devremülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihlerinde 645 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 69 milyon 697 bin 23 TL olarak gerçekleşti.

Peker GYO'dan 2020'de 901 bin 493 TL'lik kiralama işlemi!

Peker GYO'nun 2020 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin toplamı KDV hariç 901 bin 493,29  TL oldu.

devremülk kiralama işlemi Haberi

devremülk kiralama işlemi


Devremülk nasıl kiralanır?


Devremülk hakkı sahipleri diledikleri zaman kendi dönemlerini tesisle irtibata geçerek gerekli form ve prosedürleri yerine getirmek şartıyla kendi yerlerine kullanması istedikleri kişlere devredebiliyorlar. Yerine kullanım şeklinde olan bu devri devremülk hakkı sahibi yakınları veya akrabalarına yapabiliyor.


Devremülk nasıl kiralanır?

Devremülk nasıl kiralanır? sorusuna devam edecek olursak devremülk hakkı sahibi dilediği zaman kendi kullanım dönemini kiraya verebiliyor. Buna göre üyeler dilerse kendi kullanım dönemlerinin bir haftasını veya iki haftasını belirlenen ilgili form ve prosedürleri yerine getirmek şartıyla kiraya verebiliyor yada tesis tarafından kiraya verilmesini talep edebiliyor. 


Kiralama işlemlerinde tesis yönetiminin belirleyeceği kiralama işlem bedeli alınıyor. İşletme Yönetimi hiçbir zaman devremülk üyesinin dönemini kiraya verme garantisi vermez. 


Devremülk satın almak aynı zamanda bir ekonomik yatırım yöntemi oluyor. Devremülk üyesi tapusunu aldığı takdirde devremülkünü...