02 / 05 / 2024

Devremülk sözleşme dilekçesi

Devremülk sözleşme dilekçesi

Devremülk ile ilgili esaslara Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik'te yer veriliyor. Yasa gereği devremülk sözleşmelerinden cayma hakkı bulunuyor. İşte, devremülk sözleşmesinden cayma dilekçesi!

Sinpaş GYO, Finanskent arsası için Arı Finansal Kiralama ile sözleşme imzalayacak! 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi, 2432 ada, 11 parseldeki 22.965,43 metrekarelik arsa için yeni bir sözleşme imzalanmasına karar verildiği açıklandı.  İşte ayrıntılar...

Reysaş GYO'dan kapı ve rampa kiralanması için 70 bin TL'lik sözleşme!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2079 ada 1 parselde yer alan 1.800 metrekare depolama alanı için 2 adet kapı ve 2 adet rampa kiralanmasına ilişkin 70 bin TL'lik ek sözleşme imzalandı.

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

Dövizle sözleşme yasağında depozito muafiyeti!

Dövizle sözleşme yasağında dolar veya euro üzerinden depozito ödeyen kiracıları sevindiren önemli bir değişiklik yapıldı. Mülk sahipleri, daha önce yapılmış kiralamada döviz üzerinden aldıkları depozitoları, sözleşmenin bitiminde aynı para üzerinden kiracıya iade edecekler.

TOKİ Yozgat Yenifakılı'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirdiği 207 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Konya Sarayönü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ tarafından Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamındaki 853 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi!

Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapu sahiplerinin kendi aralarında birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdiği sözleşme oluyor. Sözleşme dilekçeyle iptal edilebiliyor. İşte rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi..

Devremülk sözleşmesine ilişkin ön bilgilendirme formu!

Satıcı devremülk sözleşmelerinin kurulmasından en az bir gün önce tüketicilere yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile ön bilgilendirme formu vermek zorunda oluyor. İşte devremülk sözleşmesine ilişkin ön bilgilendirme formu...

Devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

Devremülk sözleşmesi, bağımsız bölümde yılın belli günleri sahip olunan mülkiyet hakkının devre mülk alıcısı ile satıcısı arasında yazılı olarak şartlara bağlandığı sözleşme oluyor. Peki, devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

Devremülk sözleşmesinden cayma süresi!

Devre Tatil be Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri yönetmeliği kapsamında düzenlenen sözleşmeler için belli bir süre içince cayma hakkı kullanılabiliyor. Peki, devremülk sözleşmesinden cayma süresi nedir?

Devremülk sözleşmesi şekil şartı!

Devremülk sözleşmeleri, 14 Ocak 2015 tarihinde yayımlanan yönetmelik kapsamında devre tatil sözleşmesi olarak kabul ediliyor. Peki, devremülk sözleşmesi nasıl yapılır? Devremülk sözleşmesi şekil şartı nedir?

Devremülk sözleşme dilekçesi Haberi

Devremülk sözleşme dilekçesi

Devremülk sözleşmesinden cayma dilekçesi!

Tatil, sağlık, dinlenme, kaplıca v.s gibi maksatlarla hazırlanmış olan müstakil bir dairenin bağımsız bölümünün mülkiyetine belirli bir tarih için sahip olabilmeye devremülk deniyor. 


Devremülkler tapu oluyor, satma devretme, kiraya verme, bir yakınınızı yerinize gönderme ve miras bırakma gibi tapunun sağladığı tüm haklar bulunuyor.


Kısa süreli tatil için yazlık almak ekonomik olmuyor.  Devremülk Sistemi bu ihtiyacınızı karşılıyor ve size ekonomik fayda sağlıyor. Bakımları yapılmış tatil esnasında ihtiyacınız olan araç ve gereçleri hazırlanmış apartınız size zaman ve rahatlık kazandırıyor. 


Devrenizi çeşitli nedenlerden dolayı kullanamazsanız kiralama hakkınızın olması sizi ekonomik kayıptan kurtarıyor. 


Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre,  yapılan devre mülk alımlarında 10 günlük cayma hakkı bulunuyor. Bu 10 günlük devremülk cayma hakkı sözleşmenin tesiste imzalandığı tarihten itibaren...