06 / 05 / 2024

Devremülk tatil ne demek

Devremülk tatil ne demek

Devremülk nedir? Devremülk nasıl satılır? Ve devremülk ile ilgili merak ettiğiniz diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Yaz yaklaşıyor, devremülk alacaklar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir...

Yazın yaklaşmasıyla beraber vatandaşlar tatil planlarını yapmaya başladı. Devremülk alacak kişilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. İşte devremülk alımında dikkat edilmesi gerekenler...

Kızılbük GYO'dan 790.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Kızılbük Wellness Resort projesinde bugüne kadar 8 bin 473 adet devremülk satışı (ön satış) gerçekleştirildi.

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devriyle ilgili iddialar mecliste!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devrine ve yapılan risk analizlerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Devremülk sektörü 2,5 milyar dolar büyüklüğe sahip!

"Devremülk ve Devre Tatil Çalıştayı" gerçekleştirildi. Çalıştay, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü ve Devremülk ile Devre Tatil Yatırımcıları ve Pazarlamacıları Derneği tarafından düzenlendi. 

Turgay Demirkaya'dan 2017 devremülk piyasası değerlendirmesi!

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

İnşaatı başlamayan devremülk için ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''inşaatı başlamayan devremülk'' konulu soruyu yanıtladı.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Devremülk tatil ne demek Haberi

Devremülk tatil ne demek

Devremülk nasıl satılır?

Devremülk, bir bağımsız bölüm üzerinde yılın belli günleri sahip olma hakkına deniyor. Bir diğer deyişle devremülk aldığınız zaman bir konutun, yalnızca seçtiğiniz belli günlerine sahip oluyorsunuz. Yılın diğer günleri ise diğer devremülk hakkı sahiplerine ait oluyor.


Devremülk satın alındığı takdirde, devremülk sahibinin, söz konusu mülk üzerinde sahip olduğu günleri satma, devretme, kiraya verme, bir yakınını gönderme, miras bırakma gibi hakları da doğmuş oluyor.


Devremülk nedir sorusunu yanıtladıktan sonra "Devremülk nasıl satılır?" sorusunun yanıtına gelelim.


Devremülk nasıl satılır?

Devremülk satışları, genellikle termal tesislere sahip firmalar tarafından yapılıyor. Devremülk firmaları, bir bağımsız bölüm için yılın günlere ve haftalara ayırıyor. Devremülk seçenekleri genellikle 7, 10 ve 15 günlük olarak belirleniyor. Tapulu olarak satılan devremülkte her yılın seçtiğiniz günler, size ait oluyor.


Eğer bir devremülk sahibi...