03 / 05 / 2024

DHL Supply Chain Esenyurt

DHL Supply Chain Esenyurt

Yaklaşık 1 yılda inşaatı tamamlanan Esenyurt deposu için 5 milyon doların üzerinde yatırım yapan DHL Supply Chain Türkiye, yeni tesisinde perakende ve teknoloji sektörüne hizmet verecek. Şirket yaptığı yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceğinin sinyalini

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.

Materıal And Supply Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Materıal And Supply Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Çiğdem tarafından kuruldu.

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Chain ve Khalid Alghazzi ortaklığıyla kuruldu. 

UPS, DHL ve FedEx'in gözü İstanbul Yeni Havalimanı'nda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dünyanın üç dev kargo şirketinin de, İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer kiralamak için başvuruda bulunduğunu açıkladı...

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu kiraladı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova'daki 63.189 metrekarelik depo alanını Dhl Global Forwarding Taşımacılık A.Ş.'ye kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 18 ayda KDV dahil yaklaşık bin 250 dolar gelir elde edilecek.

GTA Buldıng Supply Yalıtım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

GTA Buldıng Supply Yalıtım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Gülendam Erden Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti!

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

DHL Anadolu'da 7 yeni ofis açacak!

Lojistik devi DHL Grup'un karayolu şirketi DHL Freight, Türkiye'yi Avrupa ile BDT ve Ortadoğu arasındaki taşımalar için merkez yapıyor. Taşımaları sadece Türk TIR'ları yapacak. Anadolu'ya da 7 yeni ofis açılacak.

3. havalimanına DHL'den Ekspres Kargo Bölgesel Merkez!

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor..

DHL Express, 3'üncü havalimanı ile Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman lojistik devi DHL Express, 3. havalimanının işletmecisi İGA ile anlaşma imzaladı. 60 milyon euroluk bu yatırımla DHL, Türkiye’yi bölgesel bir lojistik merkeze dönüştürmeyi amaçlıyor.

DHL Supply Chain Esenyurt Haberi

DHL Supply Chain Esenyurt

Sağlık, teknoloji, perakende, tüketici ürünleri, otomotiv, kimya ve sanayi gibi sektörlerdeki uzmanlığıyla şirketlere rekabet avantajı sağlayan DHL Supply Chain Türkiye, perakende ve teknoloji sektörlerine hizmet vermek üzere inşa ettiği Esenyurt 3 deposunun açılışını gerçekleştirdi. DHL Supply Chain Türkiye’nin Esenyurt’ta konuşlanan 20.000 metrekarelik yeni tesisi, İstanbul’a olan yakınlığıyla perakende ve teknoloji sektörlerinin lojistik ihtiyaçlarına çok hızlı yanıt verecek. Şirket böylece depolama kapasitesini de artırarak toplam depolama alanını 400.000 metrekareye çıkardı. Tesisin tamamı faaliyete geçtiği zaman bulunduğu bölgede 200 kişiye istihdam sağlayacak.


En yeni lojistik ve tedarik zinciri yönetimi teknolojilerinin kullanılacağı tesisin, perakende ve teknoloji sektörlerine yönelik depolama uygulamaları konusunda bir lojistik üssü olması bekleniyor. TEM’e ve Atatürk Havalimanına çok yakın mesafede olan tesis, 2013 yılı Mayıs ayında hizmete girdi. Avantajlı konumu...