30 / 04 / 2024

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şükrü Susuz tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Ghasemi tarafından kuruldu.

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktürk, Mehmet Nur Kaya  ve Abdurrahman Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 140 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohammad Taghi Rafia Zadeh Farshchi ve Amir Farhang Mardan tarafından kuruldu. 

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vıacheslav Polıushın, Alekseı Ponomarev ve Mevlüt Seyfet ortaklığında kuruldu. 

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 2 milyon 597 bin 797 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cornelia Diamond Otel En İyi Tam Donanımlı Resort seçildi!

Antalya Serik'te bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Âwards 2014'te Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort oteli seçildi...

Kingdom Key Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Key Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raghid Tabbaa, Mohammad Homam tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu.

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Yıldırım Birol Kaymas, Samar Kamal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Haberi

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:

EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik...