18 / 07 / 2024

dianın tamamını şok market satın aldı

dianın tamamını şok market satın aldı

DiaSa Sabancı Süpermarketleri Ticaret A.Ş'nin tamamı Şok Marketler Ticaret A.Ş tarafından satın alındı...

Türkiye’de asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak araba alabiliyor: Almanya'da bu rakam 15,4 ay!

Otomobil sahibi olmak isteyen tüketiciler, fiyatların çok yüksek olduğunu sık sık dile getirirken; otomobil almak için yapılan Almanya ve Türkiye kıyaslaması gündem oldu. Türkiye’de bir asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak otomobil alırken, Almanya'da bu rakam 15,4 ay oldu.

ŞOK 26 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 26 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Yarın ŞOK Market'te birçok indirimli ürün raflardaki yerini alacak. Birbirinden cazip indirimli elektrik süpürgesi, termos, havlu çeşitleri sizleri bekliyor. 

17 milyon emeklinin yarısından fazlası asgari ücretin altında maaş alıyor! Vatandaş emekli sayısını çok buluyor...

Emeklilerin gözü kulağı gelecek zam haberine çevrildi. Ekonomist Şenol Babuşçu sosyal medya hesabından Türkiye’de 17 milyon emekli olduğunu bunlarında da yarısından fazlasının asgari ücretin altında aldığını belirtti. Vatandaşlardan bazıları emekli sayısını çok bulurken bazıları da maaşları az buldu

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba onlarda ürün raflardak yerini alıyor. 22 Mayıs 2024-29 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler yapılacak?

ŞOK 8 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK markete iPhone 13 128 GB Midnight Cep Telefonu geliyor!

ŞOK market 8 Mayıs çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var. Homend Royaltea Plastik Antrasit Çay Makinesi 1.099 TL, Bambum Lara Sea / Golf Fincan Takımı 599 TL, Braun Silk-Epil 5 Sensosmart Epilasyon Cihazı 1.499 TL.

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Yarın ŞOK markette onlarca indirimli ürünler fiyat listesini duyurdu. 

ŞOK 27 Nisan 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim fırsatlar...

ŞOK market 27 Nisan cumartesi kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaşto. ŞOK'ta bu cumartesi aktüel ürünlerde indirim var. Mandella Hooka Rattan Oturma Grubu 10.499 TL, Mandella Elit Rattan Maya 4 Kişilik 3.899 TL, Slazenger Düşük Kol Modal Kumaş Kadın T-Shirt 2

ŞOK 13 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bugün ŞOK markette hangi seçili ürünlerde indirimler var?

ŞOK market 13 Nisan 2024 Cumartesi aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı! Bugün ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın seçili birçok ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın ŞOK markette indirimli ürünler yerini aldı. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

dianın tamamını şok market satın aldı Haberi

dianın tamamını şok market satın aldı


Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Ticaret AŞ tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:


Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Ticaret AŞ'nin sahip olduğumuz % 40 hissemizin tamamının  Şok Marketler Ticaret A.Ş.'ye satışı 1.Temmuz.2013 tarihinde gerçekleştirilmiştir.


Satış bedeli 51.887.676,40 TL tahsil edilmiştir. Bedel 30.06.2013 tarihinde düzenlenecek mali tablolara göre...