25 / 08 / 2024

dicle elektrik a.ş

dicle elektrik a.ş

Diyarbakır'da gerçekleştirilen Dicle Elektrik A.Ş' nin özelleştirme devrinin yapıldığı törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Maliye Bakanı Şimşek, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker katıldı...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Şanlıurfa'daki inşaatlara mesafe uyarısı!

Dicle Elektrik,Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki inşaatlardaki yanlış uygulamalara dikkat çekti...

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fevzi Kaya Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de açıldı.

Aydın jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı!

Aydın'da yapılması planlanan jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı. Santralin kurulmaması için mahkemeye itiraz davası açan bölge halkı, mahkeme kararı çıkmadan firmanın iş makinelerinin zeytin ağaçlarını sökmeye başladığını belirtti.

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi, Tacettin Karakaş Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon TL sermaye ile 28 Temmuz'da Avcılar, Üniversite Mahallesi'nde açıldı.

Antalya ve Muğla Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya İli, Elmalı İlçesi, Muğla İli, Fethiye ve Seydikemer İlçeleri sınırları içerisinde Elektrik Enerji İletim Hattı tesisinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Manavgat Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos Salı günü Hacıobası Mahallesi Düğün Salonu'nda yapılacak.

Antalya Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

dicle elektrik a.ş Haberi

dicle elektrik a.ş


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Geçen yıl enerji ithalatımız cari açığımızın oldukça üzerinde, 60 milyar dolar olarak gerçekleşti. Türkiye enerjiye bağımlı bir ülke. Dolayısıyla enerjimizi her türlü kayıp ve kaçağı önleyerek son derece verimli şekilde kullanmak durumundayız" dedi.


Dicle Elektrik Dağıtım AŞ ve Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ'nin devir teslim ve imza töreni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mendi Eker'in katılımıyla gerçekleştirildi.


Rönesans Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Yılmaz, Dicle bölgesinin elektrik dağıtım işinin bundan sonra özel sektör tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, bunun, tüm Türkiye'de yapılan bir uygulamanın son derece önemli bir bölgeye yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.


Bakan Yılmaz, birkaç bölgede daha devir teslimin greçekleşmesi halinde tüm...