21 / 05 / 2024

Didem Hiçyorulmazlar akiş gyo

Didem Hiçyorulmazlar akiş gyo

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar kimdir? Didem Hiçyorulmazlar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar kimdir? Didem Hiçyorulmazlar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Didem Hiçyorulmazlar 50 etkin CMO arasında!

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar, Global Fortune Ekonomi Dergisi'nin 2019 yılında yaptığı ve Fortune 500 Listesi tarafından yayınlanan  ''CMO Çalışma 2019 Anketi''ne göre 50 etkin CMO arasında yer aldı. 

Didem Hiçyorulmazlar, Akiş GYO Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Didem Hiçyorulmazlar'ın 1 Ocak 2017 itibarı ile geçerli olmak üzere Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanmasına karar verildi.

Dumankaya Hi-Fit fiyatları 99 bin TL'den başlıyor!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Dumankaya Hi-Fit projesinde fiyatlar 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ev fiyatları!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ev fiyatları bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Toplam 630 adet daireden meydana gelen projede 72 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı mevcut...

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir adres!

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 72 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde konut fiyatları 99 bin liradan başlıyor...

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim!

Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya Hi Fit projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Akiş GYO bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yaptığı açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Dumankaya Hi-Fit'de daireler 99 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya Hi-Fit projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.Dumankaya Hi-Fit satış fiyatları 99 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Hi-Fit satış fiyatları!

Dumankaya Hi-Fit satış fiyatları 99 bin liradan başlıyor. Dumankaya Hi-Fit projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Hi-Fit Dumankaya fiyat!

Hi-Fit Dumankaya fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 28 ve 32 katlı 2 blok halinde toplam 630 adet daireden meydana gelen Hi-Fit projesinde 72 ay 0 faiz vadelendirme imkanı bulunuyor

Didem Hiçyorulmazlar akiş gyo Haberi

Didem Hiçyorulmazlar akiş gyo

Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

1996 yılında aile şirketi olan Mert Metal Ltd. Şti. ile iş hayatına atılan Didem Hiçyorulmazlar, 2004 yılına kadar çalışmaya devam etti. Hiçyorulmazlar, Mert Metal Ltd. Şti.’de Finans Bölümü’nde Uzman ve  Yönetmen pozisyonlarında görev yaptı.

2004-2009 yılları arasında ise Yapı Kredi Koray GYO A.Ş.’de sırasıyla Satış Uzmanı ve Satış Müdürü görevlerinde faaliyet gösterdi.

2009'da Akkök Holding bünyesinde bulunan Akiş GYO A.Ş. ekibine katıldı. 2009-2017 yılları arasında Akiş GYO A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmış olup, 2017 yılından bu yana Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı.

Didem Hiçyorulmazlar, Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden 1998 yılında mezun olmuştur. ICSC (International Council of Shopping Centers) ve ULI (Urban Land Institute) üyesi olan Hiçyorulmazlar ayrıca Sabancı Üniversitesi Gelişim Programlarına katıldı.

Akiş...