11 / 05 / 2024

Didim ahşap çatı

Didim ahşap çatı

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çalı yapılmasına karar verdi..

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Beton mikseri operatörü, evinde ahşap ev yapıyor!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir firmada beton mikseri operatörü olan Cumhur Günay, evinde kurduğu atölyede ağaç dalları ve köklerinden ahşap ev maketleri üretiyor.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

Ordu'daki ahşap camiler korunarak geleceğe taşınacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kültür mirası olan ahşap camilerin, ilgili kurumlarca koruma altına alınmak suretiyle yaşatılacağını ve geleceğe taşınacağını söyledi.

ÇATIDER, Çatı ve Ahşap Fuarı 2016'da ilgi gördü!

Almanya’nın Stutgart şehrinde 86 ülkeden çok sayıda kuruluş ve ziyaretçiyi buluşturan Uluslararası Çatı ve Ahşap Fuarı 2016’da Türkiye’yi temsil eden Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yoğun ilgi gördü.

Didim'de yeni yapılan binaların çatıları ahşap ya da çelik olacak!

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çalı yapılmasına karar verdi..

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Didim ahşap çatı Haberi

Didim ahşap çatı

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çatı yapılmasına karar verdi. Karara göre, çatı karkası bittikten sonra belediyeden vize alınmadan inşaata devam edilemeyecek. 


Atabay, mimar ya da mühendis gibi teknik adam olmadığını ifade ederek. "Birinci derece deprem bölgesinde yaşıyoruz. Hepimizin ailesi, çocuğu var. ilçemizdeki parsellerin yüzde 95'i küçük ve biz çok buyuk risk altındayız. Buyuk bir depremde herkes zarar görür. Önergeyi bunun için verdim" dedi. Karar 6 AK Partili ve 1 DSP'li ret, 2 CHP'li çekimser ret oyu verdi. Öneri CHP ile MHP'li 15 üyenin oylarıyla kabul edildi.


Hürriyet...