04 / 05 / 2024

didim akbükte orman yangını

didim akbükte orman yangını

Didim'in Akbük beldesinde otluk alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangının, yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınmasına çalışılıyor, Akbük Belediyesi, hoparlörlerle site sakinlerini evlerini boşaltmaları konusunda uyarıyor.

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Didim’de imar talanına “hayır” dediler!

Didim’in Akbük Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda imar mücadelesi hakkında bilgiler verildi ve yöneticilerden destek istendi. Ortak bildiriyi imzalayan katılımcılar imar talanına karşı mücadele verdi.

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Gökorman Sinpaş Mayıs 2017 detaylı fiyat listesi!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Gökorman Evleri projesi 'Yerde Ararken Gökte Orman'' sloganıyla tanıtılıyor. Ümraniye Gökorman güncel fiyat listesi ön satışa özel olarak 314 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Gökorman ne zaman satışa çıkacak?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Ümraniye Gökorman ne zaman satışa çıkacak?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları!

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları!

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Didim Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor!

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

didim akbükte orman yangını Haberi

didim akbükte orman yangını


Didim'e bağlı Akbük beldesinde otluk alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangının, yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınmasına çalışılıyor.


Özçelik Sitesi yakınlarındaki otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı.


Aydın ve Muğla orman işletme müdürlükleri ile itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangının, vatandaşların da yardımıyla yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınması için mücadele ediliyor.


Akbük Belediyesi, hoparlörlerle site sakinlerini evlerini boşaltmaları konusunda uyarıyor.


Belediye Başkanı Erçin Sandalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl da aynı dönemde site yakınlarında orman yangını çıktığını hatırlatarak, "Tüm ekipler seferber olarak yangını söndürmek için gayret harcıyor. Rüzgarın olması, yangın söndürme çalışmalarını olumsuz etkiliyor. Yangının yerleşim yerlerine zarar vermeden kontrol altına alınıp söndürülmesi için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz"...