17 / 05 / 2024

Didim Belediyesi mavi bayrak çevre etkinlikleri

Didim Belediyesi mavi bayrak çevre etkinlikleri

Didim Belediyesi, TÜRÇEV'in düzenlediği Mavi Bayrak Çevre Etkinlikleri'nde "İçerik ve Dosyalama" kategorisinde ödüle sahip oldu. Didim Belediyesi ödülünü 15 Haziran Çevre Günü etkinlikleri için düzenlenen tören ile alacak...

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

İBB'den Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'e varan zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehir içinde toplum ulaşımda kullanılan, Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'ü aşkın zam yaptığını duyurdu. İşte zamlardan sonra söz konusu kartların güncel fiyat listesi....

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Denizli'deki Mavi Konak restore edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yok olmaya yüz tutan Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ı restore etti.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Didim Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li Didim Belediyesi’nin ruhsat iptaliyle ilgili mağduriyet yaşattığı Nehirsan İnşaat, emsali görülmemiş bir haciz işlemine imza attı. Şirket Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na haciz ihtarnamesi gönderdi.

Denizli Çivril'deki Mavi Konak ayağa kalkıyor!

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ta restorasyon çalışması başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), tarihi bir değeri daha ayağa kaldıracak.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Didim Belediyesi mavi bayrak çevre etkinlikleri Haberi

Didim Belediyesi mavi bayrak çevre etkinlikleri


Didim Belediyesi, TÜRÇEV'in düzenlediği Mavi Bayrak Çevre Etkinlikleri'nde "İçerik ve Dosyalama" kategorisinde ödüle sahip oldu.


T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, Bölgesel Çevre Merkezi - REC Türkiye, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlilerinden oluşan jüri, ödül sahiplerini TÜRÇEV'de gerçekleştirilen toplantıda açıkladı. 2013 yılında "Mavi Bayrak Programı" kapsamında yapılan çevre eğitim etkinlikleri süresince yürüttüğü çalışmalarla, "İçerik ve Dosyalama" dalında ödüle layık görülen Didim Belediyesi Belediyeler kategorisinde ödül alan üç belediyeden biri oldu. Ödüle layık görülen Didim Belediyesinin ödülünü 15 Haziran Çevre Günü etkinlikleri için düzenlenen tören ile alacağı bildirildi. Didim'de Altınkum Plajı, Oteller Önü Plajı, Holiday Resort Otel - Caprice Termal Resort Hotel, Patio...