11 / 05 / 2024

Didim çatı

Didim çatı

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çalı yapılmasına karar verdi..

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Didim tehlike altında!

Aydın’ın Didim ilçesinde, yasağa rağmen çatı katlarda kolon kullanılmadan yığma tuğla üzeri betonarme atılarak yaşam alanların oluşturulması belediyeyi harekete geçirdi.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Aydın'da Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde tur teknelerinin denize boşalttıkları sintine atıklarının kanalizasyona gönderilmesini sağlayan Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi açıldı.

Didim'de çatılar artık çelik ya da ahşaptan olacak!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda yeni yapılacak binalarda betonarme çatı olmayacak. Turistik ilçede çatılar artık çelik ya da ahşaptan yapılacak.

Anı Tur İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de 5 yıldızlı otel açacak!

Anı Tur otelciliğe de adım atıyor. Şirket, toplam 90 milyon dolar yatırımla İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de beş yıldızlı otel açacak. Anı Tur sektörde 29.yılını geride bırakıyor.

Didim Akbük'te dere yatağına doldurulan molozlar için işlem başlatıldı!

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...

Didim Meydanı 29 Ekim'de açılacak!

Nisan ayında temeli atılan ve çalışmaları tüm hızıyla süren Didim Kent Meydanı açılışının, Cumhuriyet Bayramı'nda yapılması hedefleniyor Didim Belediyesi'nce yaptırılan Didim Kent Meydanı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor....

Aydın Didim'e 3 bin kişilik modern bir cami yapılıyor!

Aydının Didim ilçesinde 15 Şubat 2008de temeli atılan Türk-İslam mimarisinin sembolü Edirnedeki Selimiye Camisi tarzındaki Didim Merkez Caminin yapımı sürüyor

KSV 55 meslek lisesine 'Eğitim Atölyesi' kurdu

KSV Türkiye'de inşaat sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek için 55 meslek lisesine 'Eğitim Atölyesi' kurdu

Didim'de yabancılara mülk satışı arttı!

Didim'de emlak ve inşaat sektörü temsilcilerinin katıldığı toplantıda, sektörün sorunları masaya yatırıldı

Malatya Orduzuspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Malatya'da yaptırılacak spor tesisinin temeli törenle atıldı

Didim çatı Haberi

Didim çatı

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çatı yapılmasına karar verdi. Karara göre, çatı karkası bittikten sonra belediyeden vize alınmadan inşaata devam edilemeyecek. 


Atabay, mimar ya da mühendis gibi teknik adam olmadığını ifade ederek. "Birinci derece deprem bölgesinde yaşıyoruz. Hepimizin ailesi, çocuğu var. ilçemizdeki parsellerin yüzde 95'i küçük ve biz çok buyuk risk altındayız. Buyuk bir depremde herkes zarar görür. Önergeyi bunun için verdim" dedi. Karar 6 AK Partili ve 1 DSP'li ret, 2 CHP'li çekimser ret oyu verdi. Öneri CHP ile MHP'li 15 üyenin oylarıyla kabul edildi.


Hürriyet...