07 / 05 / 2024

Didim feribot seferleri

Didim feribot seferleri

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

İzmir- Selanik arası feribot seferleri için görüşmeler sürüyor!

Başbakan Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Çipras'ın görüşmesinde gündeme gelen İzmir- Selanik arası feribot seferleri için Türk-Yunan heyetleri hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı

Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün büyük önem verdiği Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferleri önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacak.

İzmir-Selanik seferleri, zirve toplantısında konuşuldu!

Ekrem Demirtaş, Türkiye'yi ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde İzmir ile Selanik arasına feribot seferleri konulması planının gündeme gelmesine ilişkin, "Selanik, Ege'nin Avrupa'ya çıkış kapısı ola

Mudanya - Büyükçekmece feribot seferleri başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükçekmece Belediye Meclisi’nden karar çıktığını ve yakında Mudanya – Büyükçekmece arasında da deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını müjdeledi.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Yunan adalarına feribot seferleri iptal edildi!

Şiddetli lodos nedeniyle Marmaris ile Rodos arasındaki feribot seferleri 10 Şubat Salı gününe kadar durduruldu. Bodrum - Kos seferleri de iptal edildi. Fırtınanın şiddeti yarın geçecek.

İDO'dan sömestr için ek sefer!

8 Şubat'a kadar her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 27-2829 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat'ta ise 11.10 KadıköyYenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ek seferleri yapılacak.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gökçeada'da feribot seferleri iptal oldu!

Zaman zaman hızını artıran ve hızı 50 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle, Gökçeada'dan Kabatepe'ye ve 13.00 ile Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 15.00'de yapılması planlanan seferler iptal edildi.

Bodrum Datça feribot seferleri sona erdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin turizm sezonunun aksamaması için 14 Haziran’da başlatmış olduğu Bodrum-Datça feribot seferleri sona erdi. 4.5 ay içinde 43.053 yolcu ve 12.017 araç Bodrum-Datça arasında seyahat etti.

Didim feribot seferlerine Konsolos'tan destek geldi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Karasu Limanı ne zaman bitecek?

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde hayata geçirilen Karasu Liman projesi ne zaman tamamlanacak? Karasu Limanı ne zaman açılacak? Karasu Limanı ne amaçla kullanılacak? İstanbul-Karasu feribot seferleri yapılacak mı? İşte cevaplar...

Didim feribot seferleri Haberi

Didim feribot seferleri

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık basın toplantısında gazetecilerle biraraya geldi. Başkan Atabay'a Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile CHP Kayseri İl Başkan yardımcısı ve Didim'de oteli bulunan turizmci Aşkın Genç eşlik etti. Başkan Atabay konuşmasında 2 haftalık aranın ardından Basınla bir araya geldiğini belirterek toplantı öncesinde Özgürses Gazetesi Muhabiri Erdem Özden'in doğum gününü kutlayarak hediye verdi. 


Başkan Atabay CHP Eski genel Başkanı Deniz Baykal'ın CHP İlçe Örgütünü ve Belediyeyi ziyaret ettiğini anımsatarak 19 Kasım'da Aydın Büyükşehir Belediye meclisinde 17 ilçenin bütçelerinin onaylandığını ifade etti. Atabay Didim Belediye bütçesinin kabul edilen 4. Büyük bütçe olduğunu ve son yıllardaki en gerçekçi belediye bütçesini yaptıklarını ifade ederken ilk 2 yıl revizyon yapamayacaklarını söyledi. 


"YUNANLILARI FUARA DAVET ETTİK" 


Başkan Atabay Didim ile Yunanistan'ın Kos...