02 / 05 / 2024

Didim İLKSAN dinlenme tesisi

Didim İLKSAN dinlenme tesisi

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Didim'de Hazine arazisi alanına tepki geldi!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, hazine arazilerinin usulsüz şekilde tarıma açılmasına tepki gösterdi. Vela, ''Didim'deki yetkililere düşen görev derhal bu talanlara son verdirmek'' dedi.

Didim'de inşaat mühendislerinden hazine arazisi alanına tepki!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, yaptığı açıklamada; "Herkesin rahatlıkla görebildiği bu arazi talanını devletin Didim'deki konuyla ilgili temsilcilerinin niye göremediğini sormamızda bir beis olmadığı kanısındayım" dedi

Didim feribot seferlerine Konsolos'tan destek geldi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Didim Altınkum'da 3. Koy itirazları mahkemeye taşındı!

Didim Derneği Başkanı Ali Budak, 3. Koy bölgesinin bu tarihsel kimliği ve amacına uygun düşen plan kararları ile korunması ve geliştirilmesinin önem kazandığını dile getirdi.

Naturland’in sahibi Favori Dinlenme'ye şok dava!

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Didim Ticaret Odası: Didim'de inşaat zirvesi yapılmalı!

Didim Ticaret Odası'nın Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Toplantıda Didim'de inşaat zirvesi yapılması gündeme geldi...

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de turizm seonu, ilçede bulunan son turist kafilesinin, ülkelerine dönmesiyle tamamlandı.Didim'de mayıs ayında başlayan turizm sezonu, kasım ayı itibarıyla son buldu.

Didim yatırım sayesinde daha fazla turist çekecek

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de turizm sezonu, ilçede bulunan son turist kafilesinin, ülkelerine dönmesiyle tamamlandı. Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, Didim'e ilginin bu yıl arttığını söyledi...

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Didim Turizm Dernek Başkanı Alkaner: "Bu sene Almanlar ve Hollandalılar yoğun olarak ilçemize geldi. Bunun yanında Polonya, Slovakya ve Çekoslovakya gibi Doğu Avrupa ülkelerinden turistler, tatilleri için ilçemizi tercih etti."

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

Didim'deki imara aykırı yapıların yıkım işi 12 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek.

Didim İLKSAN dinlenme tesisi Haberi

Didim İLKSAN dinlenme tesisi

Didim Altınkum Mahallesi 83 sokakta gerçekleşen temel atma törenine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlkokul öğretmenleri, sosyal yardımlaşma sandığı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz ve davetli vatandaşlar katıldı.


Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören'de Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Tuncay Yılmaz ve, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay konuşma yaptı. Temel atma töreninin de bulunmak dolayı mutlu olduklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.


Konuşmaların ardından davetlilerle birlikte şantiye alanında temel atma töreni...