28 / 04 / 2024

didim otelleri

didim otelleri

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Aydın'ın Didim ilçesi sahip olduğu tarihi, doğal güzellikleri daha iyi değerlendirerek ve hayata geçirilecek yeni yatırımlarla turizmdeki iddiasını artırmayı hedefliyor.

Turizm kenti olmak için yatak kapasitesi artmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçede 2015 yılı içerisinde yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanması ile ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Didim’deki bayram yoğunluğu işletmelerin yüzünü güldürdü!

Didim'de öğleden sonra ise sonra plajlarda yer bulmak zorlaşıyor. Bayram tatili dolayısıyla özellikle yerli turist yoğunluğunun yaşandığı ilçede, 5 yıldızlı oteller ve pansiyonlar neredeyse tam kapasiteyle çalışıyor.

Didim Ramazan Bayramı'nda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Didim, Ramazan Bayramı'nda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece dolayında ölçüldüğü ilçede konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı...

Didim'deki otel ve pansiyonlar yüzde yüz dolu!

Tatilini erteleyenler, 3 günlük bayram tatilini sahil beldelerinde geçirmeyi tercih etti, Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Didim’de 3 günlük Ramazan Bayramı dolayısıyla oteller ve pansiyonlar doldu

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Aydın Didim Akyeniköy TOKİ Konutları! 2+1 daireler 68 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aydın Didim Akyeniköy toplu konut uygulaması kapsamında 2 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Didim’deki bayram yoğunluğu işletmelerin yüzünü güldürdü!

Didim'de öğleden sonra ise sonra plajlarda yer bulmak zorlaşıyor. Bayram tatili dolayısıyla özellikle yerli turist yoğunluğunun yaşandığı ilçede, 5 yıldızlı oteller ve pansiyonlar neredeyse tam kapasiteyle çalışıyor.

Crsytal Otelleri'ne "Mükemmellik" ödülü verildi!

Crsytal Otelleri'nden 5'ine, dünyanın en güvenilir seyahat internet sitelerinden TripAdvisor tarafından "Mükemmellik" ödülü verildi. Kaliteli, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunan işletmelere verilen "Mükemmellik Sertifikası Ödülü"ne layık görüldü...

Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı.

Didim'deki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu!

Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.

Aktay Turizm'in Didim'deki oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Turizm'in Didim'de yer alan oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Didim'de makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda başlayıp ardından rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana sıçrayan yangın 75 dekar alan zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı.

Didim Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı. Altınkum Plajı'ndaki yağmur suyunun dere yatağındaki makinelerin arıza yapması sonucu denize akması kirlilik oluşturdu.

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi!

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde hayata geçiriliyor. 110 adet dairenin bulunduğu projede yer alan konutların 2015 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

didim otelleri Haberi

didim otelleri

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yaptığı açıklamada, Didim'e 2015 yılında yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanmasıyla ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti. Yatırımların, Didim'in tam anlamıyla bir "turizm kenti" olabilmesi açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Atabay, şunları söyledi: "Bu yıl 10 bin yeni nitelikli yatak kapasitesine ulaşacağız. Didim'in "turizm kenti " olabilmesi için yatak sayısının artırılması, mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve çağa uygun hale getirilmesi gerekiyor. Konaklama tesisleriyle yeme-içme ve eğlence sektörünün çok iyi bir şekilde dengelenmesi lazım çünkü hem eğlence sektöründeki isletmelerde hem de konaklama tesislerinde talepten fazla arzın olmaması lazım." 


ATLI GEZİNTİ İMKANI LAZIM 

Atabay, Didim'de turizmi, kaliteli tesislerle su sporları, doğa sporları, yürüyüşler, çevre turları, atla gezinti faaliyetlerle çeşitlendirmek ve tesisleri kıs da çalışır kılmak...