10 / 05 / 2024

Dijital Pazarlama Eğitim Semineri

Dijital Pazarlama Eğitim Semineri

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Dijital İnşaat Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital İnşaat Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadi Sukkariya tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aslan ve Rasim Kişi ortaklığında kuruldu.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Konutta etkin dijital pazarlama yapan şirketler rekabette öne geçer!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik ‘konutta dijital pazarlama eğitimi’ yaptı. 

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül'de!

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Hürriyet Emlak Projeland’den, konutta dijital pazarlama eğitimi!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

Dijital Pazarlama Eğitim Semineri Haberi

Dijital Pazarlama Eğitim Semineri

Hürriyet Emlak Projeland, 20 Eylül tarihinde inşaat profesyonellerine ve pazarlamacılarına özel olarak dijital pazarlama eğitim semineri düzenleyecek.

10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminere Kürşat Tuncel, Yusuf Mert Yılmaz ve Görkem Öğüt katılacak.

Dedeman Bostancı'da yapılacak olan seminere katılım ücretsiz olup, kontejyan ile...