21 / 05 / 2024

Dijital Pazarlama ve konut satışları

Dijital Pazarlama ve konut satışları

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktaları’ eğitimini gerçekleştirdi.

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Colm Bernard Hurl tarafından kuruldu.

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çetinkaya ve Şenol Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Iraeı, Mohammadreza Pourghanbarnejad ve Rıza Fanaee ortaklığında kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Dijital Pazarlama ve konut satışları Haberi

Dijital Pazarlama ve konut satışları

Türkiye’deki sıfır konut projelerini tek bir çatı altında biraraya getiren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktaları’ konulu eğitimi Cevahir Hotel Asia Maltepe’de gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını Hürriyet Emlak Projeland Satış Grup Müdürü Mehmet Varoğlu’nun yaptığı eğitim yoğun bir katılımla gerçekleşti. Eğitimde Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü (CMO) Yusuf Mert Yılmaz Günümüzde Satışlarda Dijitalin Önemini, Endeksa CEO’su Görkem Öğüt Gayrimenkul Piyasasında Son Durum, Hızlı Gayrimenkul Satışının Sırrı, Doğru Fiyatlama, Rakamlarla Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla, Yazar ve pazarlama danışmanı Kürşat Tuncel ise Dijitalde Yaratılan İlgiyi Satışa Dönüştürmenin Yolları hakkında deneyimlerini paylaştı.
 
Konut satışlarının artması için pazarlamanın da dijitalleşmesi gerektiğine değinen Hürriyet Emlak Projeland Satış Grup Müdürü Mehmet Varoğlu, “Günümüzde en basitinden en lüksüne...