02 / 05 / 2024

Dikmen gece kondu

Dikmen gece kondu

Başkentte Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında bulvarın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Alper Büyükkaymakcı imzasıyla kuruldu.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Dikmen Vadisi 1. ve 2.etap imar planı askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 1. ve 2. Etaplara ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Dikmen Vadisi 3.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 3. Etapa ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Dikmen Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Aydın Dikmen imzasıyla kuruldu.

Dikmen 1071 Manzara teslim tarihi!

Usta İnşaat tarafından Ankara Dikmen'de hayata geçirilen projede 7 blok ve 240 daire ve 28 adet cadde dükkanı tasarlandı. İşte Dikmen 1071 Manzara teslim tarihi...

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

Ankara Dikmen'in kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Dikmen gece kondu Haberi

Dikmen gece kondu

Anadolu Bulvarı'nın Eskişehir yolu ile kesiştiği noktadan başlayarak ODTÜ yanından, 100. Yıl Mahallesi içinden geçerek Konya Yolu'nu köprülü kavşakla üstten aşıp Öveçler'e kadar duraksamadan 4 kilometre boyunca seyreden araçlar, burada 1071 Malazgirt Bulvarı'nın tam ortasında önlerini bir duvarla kesen gecekondu nedeniyle ara sokaklara dağılarak veya tek araçlık geçiş noktasından geçmeye çalışarak büyük sıkıntı yaşıyorlar. 


7 yıldır çözülemiyor 

Gecekondu kaldırılabilmiş olsaydı Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu istikametinden gelen araçlar hızlı ve sorunsuz bir şekilde, alt ve üst geçitlerden Dikmen'e geçip oradan da Dikmen Vadisi üzerinde yapılan yeni çelik köprüden Çankaya Yıldız ve Turan Güneş Bulvarı'na ulaşabilecekti. İşte 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kesiminde yolun tam ortasında kalan gecekondu sorunu, tüm uzlaşma arayışlarına ve hukuksal mücadeleye rağmen tam 7 yıldır çözülemedi. 


Bilirkişi 'Bu yol gerekli' diyor

Gecekondu...