02 / 05 / 2024

Dikran Masis sermaye

Dikran Masis sermaye

'Benim gibi paralı adamlara ilgi duyan kadınlar bizi kart finans olarak görüyor' sözüyle olay yaratan Dikran Masis, eşi Yasemin Hanım'a 33. yaş hediyesi St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks bir villa aldı...

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Dikran Masis'ten mülk sahiplerine 'kira almayın' çağrısı! 

İş adamı Dikran Masis, koronavirüs salgınıyla mücadelede herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Bin 447 kiracısından kira almayan Masis, "Ben bunu kahraman olmak için yapmadım. Ticaretin gereği buydu yaptık. Benim felsefemde batan geminin lüks kamarası olmaz" diye konuştu...

Dikran Masis 1447 kiracısından kira almayacak!

İş insanı Dikran Masis, yeni tip koronavürüs (Kovid-19) sebebiyle işleri olumsuz etkilenen 1447 kiracısından kira almayacak.

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Arat tarafından kuruldu.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Dikran Masis Londra'dan 4 milyon TL'ye rezidans aldı!

Emlak kralı Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis , İngiltere Londra'dan daire satın aldı. Çift 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Dikran-Yasemin Masis çifti bebek sahibi oluyor!

Cemiyet hayatının ünlü çifti Dikran - Yasemin Masis, yeni yılda bebek sahibi oluyor. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 68 yaşındaki Dikran Masis, güzel haberi yeni yıl yemeğinde kutladı...

Eskidji Gayrimenkul'ün sahibi Dikran Masis Salzburg'da evlilik yıldönümünü kutladı!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul'ün sahibi Dikran Masis (64) ile kendinden 31 yaş küçük eşi Yasemin Masis geçenlerde Avusturya Salzburg'a gitti. Hem evliliklerinin 5'inci yıl dönümünü kutladılar, hem de kayak yaptılar.

Emek Elektrik sermaye artırımı konusunda SPK'nın istediği düzenlemeleri yaptı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş'nin daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğu sermaye artırım kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu' nun istemiş olduğu düzenlemeleri yaptığı bildirildi...

Dikran Masis sermaye Haberi

Dikran Masis sermaye

Başarılı işadamı Dikran Masis, zarif eşi Yasemin Hanım için yine kesenin ağzını açtı. Kendisinden 35 yaş küçük eşi için her yıl servet değerinde yaş günü armağanları alan ünlü işadamı, bu sene de geleneğini bozmadı.


LÜKS VİLLADA HAVUZ DA BULUNUYOR 

İç mimar olan Yasemin Hanım'la her yaz Fransa'nın sosyetik tatil bölgesi St. Tropez'e giden işadamı, eşinin buraya olan tutkusunu bildiği için doğumgünü öncesi harekete geçti. Emlak sektöründeki başarısıyla tanınan Dikran Masis, yardımcılarını devreye sokarak dünyaca ünlü yıldızların da evlerinin olduğu St. Tropez'de istediği gibi bir villa buldu. Masis'in Fransa'nın en pahalı bölgelerinden St.Tropez'deki havuzlu villası için 3 milyon euro ödediği iddia edildi. Dikran Masis, bu sürprizini önceki gün eşine açıkladı ve villanın anahtarını Yasemin Hanım'a teslim etti. 


BU SENE DE GELENEĞİ BOZMADI 

Yasemin Hanım'a...