07 / 05 / 2024

Dilara Nur Keskin kimdir

Dilara Nur Keskin kimdir

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

126 adet dairenin kura ile satılacağı TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı. Peki, Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri!

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesi toplamda 126 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri neresi?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kurası!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 126 konutun kura çekimi için geri sayım başladı.

Mardin Nur Mahallesi'nde satılık 2,4 milyon TL'lik arsa!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mardin Nur Mahallesi'nde yer alan taşınmaz satışa çıkarıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan taşınmazın satış fiyatı ise 2 milyon 499 bin 606 TL.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplamda 45 adet daireden meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başladı.

Keskin Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ezgi Akgül Keskin ve Aykut Keskin imzasıyla kuruldu.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanını vaktinde açacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Keskin: "İstanbul Yeni Havalimanı şu anda vaat edilen takvim içerisinde çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yok. İnşallah vaktinde İstanbulumuza, Türkiyemize ve bütün havacılık camiasına bu havalimanını kavuşturacağız" dedi.

Bayram Keskin, I. Hukuk Müşavirliği görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, I. Hukuk Müşaviri Doç. Dr. Bayram Keskin'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki 163 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru ne zaman?

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 90 adet konutun başvuruları bugün başlıyor...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016!

TOKİ'nin Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” içerisinde yer alan 90 adet konut başvurular yarın başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016..

Dilara Nur Keskin kimdir Haberi

Dilara Nur Keskin kimdir

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak 2020 Salı günü gerçekleştirilecek. Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek. 

Neden Katılmalısınız?
Amerikan Yeşil Binalar Konseyi onaylı, dünyanın ve ülkemizin en çok bilinen ve tercih edilen yeşil bina sertifikasyon sistemi LEED (Leadership in Energy and Environmental Design, Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik) hakkında tüm detayların katılımcılara aktarılacağı bu seminere, LEED hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes katılabilir.

Seminerin İçeriği Nedir?
LEED BD+C Genel Bakış
LEED Bilgilendirme ve Derecelendirme Sistemleri
Lokasyon ve Ulaşım
Sürdürülebilir Araziler
Su Kredileri
Malzeme ve Kaynaklar
Enerji ve Atmosfer
İç Mekan Kalitesi
Tasarımda İnovasyon
Kimler Katılmalı?

Yeşil bina sertifikasyon sistemlerinden biri olan LEED’i öğrenmek isteyen inşaat mühendisi,...