21 / 05 / 2024

Dilek Hatipoğlu özgeçmiş

Dilek Hatipoğlu özgeçmiş

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Hakkari Belediye Başkanı olarak seçilen Dilek Hatipoğlu kimdir? Dilek Hatipoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dilek Hatipoğlu'nun biyografisi bu haberde...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

EYT'liler dikkat! Emeklilik dilekçenizi ne zaman vermelisiniz? Tarihe göre maaş ve tazminat artacak mı?

"Emeklilik dilekçesi temmuzdan önce mi, sonra mı verilmeli?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki emeklilik dilekçesi tarihi maaş ve tazminat tutarlarını etkiliyor mu?

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisi ve eşi Dilek İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığına ilişkin bilgileri kamuoyuyla paylaştı. İşte Ekrem İmamoğlu mal varlığı 2019...

Dilek Hatipoğlu özgeçmiş Haberi

Dilek Hatipoğlu özgeçmiş

Dilek Hatipoğlu kimdir?

30 Mart 2014 Türkiye Yerel Seçimlerinde; Hakkari’de, belediye başkanlığı seçimlerini Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) adayı Dilek Hatipoğlu kazandı.


Peki, Hakkari Belediye Başkanı olarak seçilen Dilek Hatipoğlu kimdir? Dilek Hatipoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Dilek Hatipoğlu,1975 yılında Muş'un Varto ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. 


İşletme Fakültesi mezunu olan Hatipoğlu, 2 çocuk...