01 / 05 / 2024

diler holding patronu Fatma Tuba Yazıcı

diler holding patronu Fatma Tuba Yazıcı

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. Peki, Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte inşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı..

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer mezarlığa güller bıraktı!

Başaran Holding patronu Hüseyin Başaran'ın kızı geçtiğimiz günlerde düşen jette hayatın kaybetmişti. Mina Başaran'ın cenazesi dün defnedildi. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer bugün mezarlığa giderek,güller bıraktı...

Astaş Holding 5 yılda, 5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Özedincik bugünkü yazısında Astaş Holding’in patronu Vedat Aşçı ile yaptığı röportaja yer verdi. İşte o yazı..

Türkerler Holding İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor!

Enerji, inşaat ve sağlıkta üç yıllık süreçte 8 milyar dolarlık yatırımı tamamlamayı hedefleyen Türkerler Holding'in patronu Kazım Türker, 2017 yılında bu yatırımlara odaklanacaklarını belirtiyor.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

Kayı Holding'ten anahtar teslim hastane!

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Rönesans Holding'ten TED okullarına 38 milyon liralık yatırım!

Rönesans Holding'in patronu Erman Ilıcak, mezunu olduğu TED okulları markasına 38 milyon liralık yatırım yaptı. Okul, daha çevreci bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Limak Holding, kafayı ‘çatı’ya taktı, 4 milyar dolarlık işi aldı!

Limak Holding’in patronu Nihat Özdemir, önceki hafta kazandığı 4.3 milyar dolarlık ‘Kuveyt Havalimanı’ ihalesiyle, taahhüt dünyasında global oyuncu olma iddiasını pekiştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Diler Holding Kıbrıs'ta otel açacak!

Diler Holding üçüncü otelini Kıbrıs'ta açmak için harekete geçti. Proje çalışmaları başlayan üçüncü otelin en uygun zamanda hizmete girmesi bekleniyor.

diler holding patronu Fatma Tuba Yazıcı Haberi

diler holding patronu Fatma Tuba Yazıcı

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. 


İnşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı 41 yaşında. 


36 yaşındayken eşi Recep Sami Yazıcı'yı kaybeden Fatma Tuba Yazıcı ana iş kolu demir çelik olan Diler Holding'i daha da ileriye taşıyan bir kadın patrondur.


Diler Holding

1949 yılında kurulan Diler Holding, kendi bünyesinde barınan yan kuruluşları ile birlikte, aktif olarak çelik üretimi (karbon ve alaşımlı), dış ticaret, enerji, deniz nakliyesi, liman işletmeciliği, madencilik, banka ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir. Devletin sahip olduğu ilk yüksek fırınlı haddehane olma özelliğini taşıyan tesisleri, 1939 yılında Karadeniz bölgesinde bulunan Karabük'te üretime başlamıştır.


1984 yılında kurulan Diler Dış Ticaret firması, grup ürünlerinin uluslararası pazarda tanıtımını amaçlamıstır. 


1985 yılından...