03 / 07 / 2024

Dıma Sheıkho

Dıma Sheıkho

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Happy Moon’s 20 yılda 28 şubeye ulaştı!

Erken yaşta iş hayatına atılan Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, 20 senede 28 şubeye ulaştı. İlk yurt dışı mağazasını geçtiğimiz haftalarda Bakü’de açan Aymutlu’nun hedefi ise Londra üzerinden Avrupa ve ABD’ye açılan bir zincir ağı kurmak...

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khanchour ve Dıma Soraywel Soraywel ortaklığında kuruldu. 

Utrips Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utrips Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Akça ve Haıtham Sheıkho Mustafa ortaklığında kuruldu. 

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Türk markalar yurt dışı mağaza sayısını 4 bine çıkaracak!

Türk markalar yurt dışı atağına kalktı. Markalar 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayısını yıl sonunda 4 bine çıkarmayı hedeliyor.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

AVM kiralarının yüksekliği yurt dışına yöneltti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, döviz kurlarındaki artışın AVM kiralarını artırdığını, sektörün bu yıl yurt içinden çok yurt dışı mağazalaşmaya ağırlık verdiğini söyledi..

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Paşabahçe yıl sonuna kadar 52 mağazaya ulaşacak!

Küresel büyüme hedefi doğrultusunda bu yıl İtalya’nın Milano kentinde mağaza açan Paşabahçe Mağazaları, Milano’da yakaladığı başarı nedeniyle yurt dışı mağaza yatırımlarını genişletme kararı aldı

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Dıma Sheıkho Haberi

Dıma Sheıkho

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.


Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...