10 / 05 / 2024

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Dila Sel Sarı tarafından kuruldu.

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Fenerbahçe, Cemil Topuzlu Caddesi, Hacı Mehmet Sokak, İş Bankası Blok No:24...