11 / 05 / 2024

Dinçkaya Galata iletişim

Dinçkaya Galata iletişim

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim!

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri için ön talepler toplanıyor...

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje toplam 220 adet daire yer alıyor. Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim!

3 kule ve 3 bloktan oluşan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Kayaşehir Avrupa Konutları iletişim bilgileri!

Kayaşehir Avrupa Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kayaşehir Avrupa Konutları projesi, 7 blokta 603 adet daire ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 7 blok şeklinde yükselecek. Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek olan proje Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek. Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim ve proje bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesinde 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi iletişim!

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin alanları 97,2 metrekare ile 171,17 metrekare arasında değişiyor.

Dinçkaya Galata iletişim Haberi

Dinçkaya Galata iletişim

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şu şekildedir; 1- Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklanma, dinlenme, gezme, eğlence, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü, dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir veya satın alabilir, satabilir...