04 / 05 / 2024

Dinler İnşaat konya

Dinler İnşaat konya

Dinler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Bahadır Dinler, Konya Selçuklu'‫da Farabi Hastanesi mevkiinde 65 daire ve 13 işyeri yeni proje yatırım ve satışlarına başladıklarını söyledi.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya 768 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi, 2.Etap 38 Adet Sanayi Yapısı (720 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (48 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 831 yeni dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 831 yeni dükkan! İhalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Dinler İnşaat konya Haberi

Dinler İnşaat konya

Dinler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Bahadır Dinler, firmanın kuruluşunu anlatarak gelecekteki projelerine değindi.  Firmanın 1982 yılında babası Muzaffer Dinler tarafından kurulduğunu söyleyen Bahadır Dinler, 35 yıldır kaliteden ödün vermeden hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. Daha önceki yapılarında Meram Yaka bölgesinde inşaat sektöründe çok sayıda konut inşa ettiklerini dile getiren Bahadır Dinler, “2010 yılından itibaren de Selçuklu  Sancak Mahallesi, Farabi Hastanesi civarında konut ve işyeri projelerimiz devam etmektedir.  Firma olarak, Zaman ve mekân farklı boyutlar kazansa da ilkelerimiz ve değerlerimizden asla vazgeçmedik. İlkelerimiz gereği müşterilerimizin güvenini kazanarak itibarlı bir firma olmayı, müşterilerimizi memnun ettikçe kalitemizin çıtasını daha da artırmayı, özgün konseptimizden hiçbir zaman vazgeçmemeyi kurumsal ilke olarak belirledik. Bir proje İnşaat sürecine girmeden önce müşterilerimizin hayalleri doğrultusunda tasarlanır. Tasarlanan her projede...