02 / 05 / 2024

dip tarama projesi izmir körfezi

dip tarama projesi izmir körfezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız'' dedi. Kocaoğlu bu projeyle İzmir'in dünya tarihine geçebileceğini de söyledi.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Kadıköy Kurbağalıdere'de temizlik çalışmaları sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Deniz Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Kurbağalıdere'deki temizlik çalışmaları sürüyor. Bugün "Yengeç" adı verilen dip tarama teknesi çalıştı.

Büyük Körfez Projesi'nin ÇED raporu son aşamaya geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Körfezi'nin dip tarama ihalesiyle ilgili projenin ÇED sürecinde son aşamaya gelindiğini, kısa süre içinde olumlu haberler beklediklerini söyledi.

Aziz Kocaoğlu: Tarama projesi İzmir'in kurtuluşu!

ÇED onayı bekleyen tarama projesini “İzmir’in kurtuluş projesi” olarak tanımlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Körfez alüvyonlarla doluyor. Degaj Burnu ile Yeni Kale Burnu birleşiyor. Böyle giderse Efes gibi olacak''

İzmir Körfezi tarama projesi masaya yatırıldı!

İZSU bütçesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bir kez daha dikkatleri İzmir Körfezi’ne çekti. Degaj Burnu ile Yeni Kale Burnu birleşiyor.

İzmir Körfezi dip tarama projesi, dünyanın en büyük çevre projesi olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız'' dedi. Kocaoğlu bu projeyle İzmir'in dünya tarihine geçebileceğini de söyledi.

İzmir Limanı Rehabilitasyon Projesi için çalışmalar devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “İzmir Limanı ve Körfez’i Rehabilitasyon Projesi” kapsamındaki çalışmalarda, Körfez’den çıkan tarama malzemesinde ağır metale rastlanmaması, gözleri bu malzemenin nasıl değerlendirileceği konusuna çevirdi.

Denize hafriyat dökümüne takip!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca, denizcilik sektöründe ortaya çıkan hafriyatların kontrol altına alınması amacıyla " Deniz Dip Tarama Uygulamaları ve Tarama Malzemesinin Çevresel Yönetimi Projesi " hazırlandı...

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

"Business Otel" ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağaoğlu'ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor

TOKİ, finans merkezi projesi için yeni plan yaptı

İmar planına yönelik yürütmeyi durdurma kararı verilen Ataşehir'deki finans merkezi projesi için TOKİ yeni plan yaptı

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

dip tarama projesi izmir körfezi Haberi

dip tarama projesi izmir körfezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, ÇED süreci tamamlandıktan sonra başlayacakları İzmir Körfezi dip tarama projesinin dünyanın en büyük çevre projesi olacağını savundu.


Kocaoğlu: "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de İzmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek'' dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Foça'daki toplam 21 milyon lira değerindeki atık su arıtma sistemi yatırımının başlaması nedeniyle düzenlenen törene katılan Kocaoğlu, buradaki konuşmasında 2004 yılında çizdikleri stratejik plan çerçevesinde kentin ülke büyüme oranlarının çok üzerinde bir çizgi yakaladığını belirtti.


Yerelde kalkınmanın gerekliliklerini yerine getireceklerini ifade eden Kocaoğlu, "11 senedir kimse benim ağzımdan 'para yok, finansman yok, kaynak yok' lafını duymadı ve duymayacak. Belediye başkanının temel görevi kaynak...