13 / 05 / 2024

Dış cephe sistemleri

Dış cephe sistemleri

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Mgs Cephe Sistemleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgs Cephe Sistemleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Seller tarafından kuruldu.

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Erkan Öztürk, Mustafa Cebeci tarafından kuruldu.

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Nev Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nercivan Zaim ve Şefika Saraç ortaklığında kuruldu! 

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Demet Kekçoğlu tarafından kuruldu.

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Dış cephe sistemleri Haberi

Dış cephe sistemleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Selami Merdin, TSE temsilcileri, akademisyenler ve çeşitli sektör temsilcilerinin katılımıyla Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen testlerde ülkemizde yaygın olarak kullanılan dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin yangına olan dayanımı Türkiye’de ilk defa “gerçek bina ölçekli bilimsel metotlar” ile test edildi.


Neden Yangın Dayanımı, Neden Gerçek Ölçekli Yangın Testleri?


Binalarda kullanılan malzemeler bir yangın esnasında kuşkusuz ki yangının ilerlemesini hızlandırmaktan ziyade, yavaşlatıcı, geciktirici veya engelleyici rol oynamalıdır. Yangının binanın bölümleri arası ilerlemesini geciktirici malzemeler ve uygulama teknikleri mevcut. Ancak uygulanan her teknik veya kullanılan her malzemenin belirli bir ek maliyetinin olmasının yanı sıra, bunlar binanın ömrü, dayanımı veya güvenliği açısından ek sakıncalar doğurabiliyor. Bu sebepten dolayı, binaların yangına karşı güvenliğini teknik olarak “en azami”...