19 / 05 / 2024

dış mekanlarda dekton serisi

dış mekanlarda dekton serisi

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Luxell elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Isınma ihtiyacına anlık çözüm sunan yenilikçi teknolojiye sahip Luxell elektrikli ısıtıcılardan, sadece iç mekanlarda değil dış mekanlarda da yararlanılıyor. Peki, Luxell elektrikli ısıtıcı kaç metrekare ısıtır? Luxell ısıtıcı garanti süresi kaç yıl? İşte detaylar...

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Alligator Rusty, iç cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekanlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı farklı bir dünya sunuyor.

Dekton serisiyle bahçeler farklılaşıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor.

Cosentino Group'tan dış mekanlarda Dekton serisi!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

ham:m'dan yan sehpa tasarımları!

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez yardımcıları yan sehpalar, ham:m tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Zarife, Hans, Basit, Neos, Yay ve Tepsi, farklı form ve boyutlarıyla hem iç, hem de dış mekanlarda işlevsel çözümler sunuyor…

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim Ultrafuga Flex ile üstün özellikler tek üründe!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

dış mekanlarda dekton serisi Haberi

dış mekanlarda dekton serisi

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor.


Dış mekânlarda kullanılan malzemenin hangi özelliklere sahip olduğu ve nelere karşı direnç gösterdiği önemli. Doğal malzemeden oluşan Dekton serisi, dış mekânlarda yüzeyleri zorlayan etkenlere kafa tutarak dayanıklılığını kanıtlıyor. Tamamen doğal malzemeden üretilerek içinde hiçbir sentetik malzeme bulunmayan Dekton, (UV) ultraviyole ışınlarından da etkilenmiyor. Aşınma, çizilme gibi etkenlere maruz kaldığında bile maksimum koruma sağlayan Dekton, özellikle dış mekânlardaki rüzgâr ya da yağmur gibi etkenlere de yüksek direnç gösteriyor. Gözeneksiz yapısı sayesinde leke tutmayan yüzey, inatçı lekelerden de kolaylıkla temizlenebiliyor.


Güneş ışığına maruz kaldığında hiçbir...