03 / 05 / 2024

divan adana bugün açılıyor

divan adana bugün açılıyor

Divan Grubu, Akdeniz Bölgesi’ndeki yeni otelini, bugün Adana’da hizmete açıyor. Görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Divan Adana'da toplam 180 oda bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam projesinde yer alan 438 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Adana Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adana Buruk 953 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

divan adana bugün açılıyor Haberi

divan adana bugün açılıyor

Divan Grubu, Akdeniz Bölgesi’ndeki yeni otelini, bugün Adana’da hizmete açıyor.


Görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Divan Adana, konforlu odaları, ayrıcalıklı olanakları ve merkezi konumuyla hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalar için benzersiz bir seçenek sunuyor. Divan Adana’da, ikisi Grand Suit olmak üzere toplam 180 oda bulunuyor. Hem iş seyahatleri hem de tatil amaçlı konaklamalar için tasarlanan otelde farklı büyüklüklerde 6 toplantı odası yer...