30 / 04 / 2024

Divan Express Cizre oteli

Divan Express Cizre oteli

Divan Grubu'nun, Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi yatırımı olarak Şırnak ' ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği Divan Express Cizre ' nin 2017 ortalarında açılması planlanıyor...

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Divan Oteli Cizre'de açıldı!

Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhasek katıldı. 

Divan Cizre 2017'de açılacak!

Merhum Mustafa V. Koç’un temellerini attığı ve işletmesini Divan Grubu’nun, yatırımını ise Limçağ Turizm ve Otelcilik’in üstlendiği Divan Cizre, 2017’nin ikinci çeyreğinde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Kayseri Divan Express ne zaman tamamlanacak?

DİVAN Grubu, Kayseri'de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam yatırım maliyetinin 12 milyon dolar olması öngörülen Divan Express Kayseri'nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

Divan Express Kayseri 2018'de tamamlanacak!

Divan Grubu’nun yurtiçindeki büyüme ivmesi hızlanarak devam ediyor. Grup, İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden Kayseri’de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Express Kayseri’nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor

Divan Grubu Cezayir'e 2 otel açacak!

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren projenin açık artırma ihalesi yarın Divan Express Eskişehir'de gerçekleşecek.

Divan Grubu, Divan Express ile Eskişehir’de!

Divan Grubu, Eskişehir’de yeni açtığı Divan Express ile büyüyor. Otelde, 92 standart ve 11 ‘deluxe’ odanın haricinde 6 ‘suite’ ve bir ‘presidential suite’ yer alıyor.

Divan Express Eskişehir açıldı!

Hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalara ev sahipliği yapan Divan Express Eskişehir, şık ve konforlu odaları, iş amaçlı konaklamalarda sağladığı farklı hizmet olanakları ve Divan lezzetlerinin sunulduğu Divan Pub ile dikkat çekiyor.

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı!

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Divan Express Bakü Oteli’nin ardından işbirliklerini sürdürerek hayata geçirdikleri Divan Suites Batumi oteli, “Divan Suites” markalı ilk otel olma özelliğini de taşıyor.

Divan Express Cizre 2017'de açılacak!

Divan Grubu'nun, Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi yatırımı olarak Şırnak ' ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği Divan Express Cizre ' nin 2017 ortalarında açılması planlanıyor...

Divan'dan Cizre'ye otel!

Divan Grubu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 18 milyon dolarlık otel yatırımına hazırlanıyor. 127 odalı bir iş oteli olması hedeflenen otel projesi, şehir merkezine 2 km. mesafede olacak.

Divan Express Cizre oteli Haberi

Divan Express Cizre oteli

Divan Grubu'nun, Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi yatırımı olarak Şırnak'ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği Divan Express Cizre'nin 2017 ortalarında açılması planlanıyor. 


Divan Grubu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği otel projesiyle büyümeye devam ediyor. Grup, yeni otelini Şırnak'ın Cizre ilçesinde açmaya hazırlanıyor. Yatırımını Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi'nin üstlendiği otelin işletmesini de Divan Grubu üstleniyor. 


Grubun Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2017 yılı ortalarında bitirilmesi planlanan otelinin toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülüyor. Divan Grubu yöneticilerinin yanı sıra Limçağ Turizm yöneticileri Süleyman Çağlı ve Mehmet Sansak; otelin Cizre için çok önemli bir yatırım olacağını belirtirken, bir zincir otelin tüm konforunu ve kusursuz hizmet anlayışını ilçeleri ile buluşturmanın heyecanı içerisinde olduklarını da vurguladıla Aynı zamanda Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...